Căutare Live

Scarlett Johansson a primit o stea pe Walk of Fame

Actrita americana Scarlett Johansson a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood, Los Angeles, in cadrul unei ceremonii care a avut loc miercuri.

Steaua pe care celebra actrita a primit-o a fost cea de a 2.470-a de pe renumitul bulevard. In momentul in care steaua a fost dezvelita, Scarlett Johanson a marturisit celor prezenti ca a fost extrem de surprinsa atunci cand a aflat ca numele ei va fi trecut pe Walk of Fame.

"Niciodata, in cei 20 de ani pe care i-am petrecut in aceasta industrie, nu mi-as fi imaginat ca ar fi posibil sa primesc o astfel de stea. Nu trece nici o singura zi fara sa simt ca sunt cea mai norocoasa persoana din lume, pentru faptul ca am slujba pe care o iubesc, pentru faptul ca sunt angajata pentru a face aceasta meserie, pentru faptul ca am fani care imi permit sa fac acest lucru si pentru faptul ca lucrez alaturi de specialisti si de actori care sunt cei mai buni din bransa", a spus actrita americana.

Foto: Hepta

Warner Bros. lanseaza scenariile unor filme celebre in format e-book... Cele mai sexy scene de lupta din filme...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri