Scarlett Johansson va primi un salariu colosal pentru cel mai recent rol. Este unul dintre cele mai așteptate filme

 
+2 click pentru
galerie

Se pare că noul rol din “Black Widow” este unul dintre  cele mai productive pentru actrița Scarlett Johansson. Aceasta va primi 15 milioane de dolari pentru rolul din unul dintre cele mai așteptate filme al Universului Cinematografic Marvel, scrie TheHollywoodReporter.com.  

Salariul ei va fi astfel egal cu cel primit de Chris Evans și Chris Hemsworth pentru rolurile lui Captain America și Thor din Avengers: Infinity War. Actorii au primit însă aceeași sumă de bani și pentru filmele Captain America: Civil War, respectiv Thor: Ragnarok.

Comparativ, Chadwick Boseman a primit doar 2 milioane de dolari pentru rolul central din Black Panther , în vreme ce lui Brie Larson i s-au oferit 5 milioane de dolari pentru Captain Marvel, scrie cinemagia.

Black Widow nu are încă o dată de lansare în cinematografe. Momentan, doar Scarlett este confirmată în distribuție.

Scarlett Johansson s-a remarcat prin rolul ei din filmul The Horse Whisperer (1998), regizat de Robert Redford, devenind una dintre cele mai solicitate tinere actrițe de la Hollywood, după criticile favorabile primite pentru rolurile din Ghost World, Lost in Translation și Girl with a Pearl Earring.

Aceste ultime două filme i-au adus nominalizări la premiul Globul de Aur în anul 2003. De atunci, Johansson s-a consacrat ca o actriță cunoscută de publicul larg, prin aparițiile în filme notabile între anii 2004 și 2008. Actrița a primit de la revista Esquiredistincția Sexiest Woman Alive, Cea mai sexy femeie în viața.facebook whatsapp twitter pinterest
10 ANI FĂRĂ MICHAEL JACKSON

vezi mai multe