Live acumFilm: Insurgent
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Scenele din serialul Game of Thrones neincluse în montajul final explică sfârșitul controversat

Finalul controversat al serialului o arată pe Daenerys Targaryen, interpretată de Emilia Clarke, călcând pe urmele tatălui ei, distrugând King's Landing și luând viețile locuitorilor inocenți. Astfel, fanii au criticat construcția grăbită a personajului, denunțând că nu au fost explicate suficient de bine motivele care au generat acțiunile lui Daenerys.

Cu toate acestea, scenele care nu au fost incluse în montajul final ar explica evoluția personajului. O scenă scoasă la montaj din cel de-al patrulea episod al sezonului final i-ar fi arătat pe Daenerys și pe Jon Snow discutând despre moștenitorul de drept al Tronului de Fier . În acest context, Daenerys i-ar fi reproșat lui Jon ca "îl dezgustă" sentimentele pe care le are față de ea.

Totodată, o altă secvență îi aducea în prim-plan pe Jon și pe Varys, cel dintâi manifestându-și teama față de Daenerys, mătușa lui, cu care a avut o relație incestuoasă.

"Situația este complicată pentru el. O iubește. Dezaprobă cu fermitate acțiunile ei. Tânjește după ea. Ii este teama de ea. Ea îi simte confuzia. Daenerys simte nevoia disperată de a avea o legătură; nu-și poate aminti când s-a mai simțit atât de singură", a fost scris în scenariul aflat la biblioteca Writers Guild Foundation.

Cel de-al optulea sezon al seriei "Game of Thrones" s-a încheiat în luna mai, mulți fani fiind nemulțumiți de finalul poveștii. Aproape două milioane de persoane au semnat o petiție care solicită refacerea ultimului sezon. Totuși, ultimul sezon a stabilit un record al nominalizărilor la premiile Emmy, adunând nu mai puțin de 32 de selecții pentru reputatele trofee dedicate televiziunii în 2019.

Încă de la lansare, în 2011, "Urzeala Tronurilor" a devenit un fenomen global și cel mai iubit serial din istoria HBO. "Game of Thrones" a primit de-a lungul timpului foarte multe premii, inclusiv 47 de Primetime Emmy, cinci trofee din partea Sindicatului actorilor americani și un Peabody Award. Inspirat din seria de romane "A Song of Ice and Fire/Cantec de gheata și foc", de George R.R. Martin, serialul "Urzeala tronurilor" are o acțiune amplasată într-un ținut fictiv, numit Westeros. Magia, aventurile eroice și elementele fantastice vin în completarea acțiunii din "Urzeala tronurilor".

Recomandari