Antena Căutare

Seară de poveste la Antena 1! "Ucenicul vrăjitor", produsul imaginației lui Nicholas Cage

Dacă nu știați, și-a luat numele de scenă de la personajul Marvel Luke Cage și și-a numit fiul Kal-el, după numele adevărat al lui Superman.

Dacă nu știați, și-a luat numele de scenă de la personajul Marvel Luke Cage și și-a numit fiul Kal-el, după numele adevărat al lui Superman.

Obișnuia să colecționeze fosile de dinozaur și a cumpărat o casă în New Orleans doar pentru că se spunea că este cea mai bântuită din SUA. Acum se pare că obsesiile actorului au trecut și pe ecran. Mania lui cu legendele regelui Arthur și animațiile clasice de la Disney a reprezentat un punct important în realizarea filmului "Ucenicul vrăjitor".

Cage a preluat scenă faimoasa cu Mickey Mouse din Fantasia ca bază pentru film și și-a adunat echipa din spatele filmelor "National Treasure" ca să îl ajute.

Antena 1 vă invită duminică seara, de la 20:30, să urmăriți o poveste cu numeroase turnuri de situație, unde legendele sunt la ele acasă.

"În numele regelui": Dolph Lundgren salvează "Cele două lumi" alături de superba Nasstasia Malthe... Fanii serialului "Game of Thrones" sunt în stare de şoc! Actorul JJ Murphy a murit...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Parteneri
Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023. Nativii care se vor confrunta cu emoții puternice
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x