Căutare Live

Doamnelor, pregătiți-vă! Un actor român și Jamie Dornan, starul din Fifty Shades, sunt rivali într-un nou film

Sebastian Stan (Captain America, The Avengers) şi Jamie Dornan (protagonistul filmelor Fifty Shades) vor juca împreună într-o dramă romantică – un film independent regizat de Drake Doremus.

Sebastian Stan (Captain America, The Avengers) şi Jamie Dornan (protagonistul filmelor Fifty Shades) vor juca împreună într-o dramă romantică – un film independent regizat de Drake Doremus.

Potrivit Collider.com, pelicula va începe filmările în acest sfârşit de săptămână. Filmul are în centru o artistă, rol interpretat de actrița Shailene Woodley, care decide să se despartă de iubitul său de cursă lungă şi să renunţe pentru o vreme la întâlnirile amoroase.

Doamnelor, pregătiți-vă! Un actor român și Jamie Dornan, starul din Fifty Shades, sunt rivali într-un nou film Sebastian Stan

Se vede însă repede prinsă într-un triunghi amoros – se îndrăgosteşte de un talentat scriitor, interpretat de Jamie Dornan, şi de un pasional „băiat rău”, interpretat de Sebastian Stan. Acţiunea filmului se desfăşoară în Los Angeles.

Doremus s-a ocupat şi de scenariu, alături de scriitoarea americană Jardine Libaire. Titlul provizoriu al filmului este „No, No, No, Yes”.

Doamnelor, pregătiți-vă! Un actor român și Jamie Dornan, starul din Fifty Shades, sunt rivali într-un nou filmShailene Woodley, Jamie Dornan și Sebastian Stan

James Dornan ,în vârstă de 36 de ani, este un actor, model și muzician irlandez. A devenit cunoscut pentru interpretarea rolului lui Axel von Fersen în filmul Marie Antoinette, rolului lui Graham Humbert în serialul Once Upon a Time difuzat de postul ABC și din interpretarea rolului criminalului în serie Paul Spector din serialul The Fall difuzat de BBC2. El întruchipează personajul principal, Christian Grey din adaptarea best-seller-ului Fifty Shades of Grey.

Sebastian Stan ,în vârstă de 36 de ani, este un actor american de origine română, cunoscut pentru rolul său James Buchanan ''Bucky̹̹'' Barnes/Winter Soldier în Marvel Cinematic Universe. În 2010 a apărut și în filmul Black Swan. Rolul său în ''Political Animals'' i-a adus lui Sebastian o nominalizare la Critics' Choice Television Award for Best Supporting Actor în a Movie/Miniseries. El a primit și nominalizare pentru cel mai bun actor în filmul “ I, Tonya! “ în cadrul Globurilor de Aur.

Sursa: Cinemagia

Basmul "Albă ca Zăpada", pus la zid! Kristen Bell spune că nu ar fi normal să săruţi o persoană care doarme... De ce dăm bani ca să fim speriați? S-a aflat ce anume ne determina să vizionam, cu adevărat, filme de groază...
Parteneri
Cele mai bune alimente pentru a scăpa de durerea în gât. Care sunt recomandările specialiștilor
Catine.ro
Ultimele știri
x