"Sefi de cosmar": Jennifer Aniston a devenit spaima barbatilor!

Celebra Jennifer Aniston le-a pregatit fanilor sai o surpriza de proportii cu cel mai recent rol, in comedia Sefi de cosmar, din 12 august in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Patria (Bucuresti), Baneasa Drive In, Cityplex (Constanta si Brasov), Odeon Cineplex (Cluj), Cinema Florin Piersic (Cluj), Patria (Craiova), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina) si reteaua Cinema City (Sun Plaza, Cotroceni, Arad, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Iasi, Pitesti, Timisoara).

Nu am interpretat niciodata un personaj atat de machiavelic, pur si simplu n-am putut rezista". Amintindu-si de prima scena filmata alaturi de victima sa, Charlie Day, si de potentialul jenant al dialogului, actrita declara razand: ,,M-am simtit ciudat de confortabil in aceste scene, chiar mai confortabil decat daca as fi jucat rolul unei femei obisnuite. Fiecare moment a fost o nebunie, dar tocmai acesta era farmecul intregului proiect.

In Sefi de cosmar, o comedie plina de umor inteligent si idei diabolice, Aniston este un medic stomatolog cu o pasiune mai mult decat speciala. Iar Nick (Jason Bateman), Kurt (Jason Sudeikis) si Dale (Charlie Day) sunt trei barbati pentru care viata la munca a devenit un adevarat cosmar.

Cum niciunul dintre ei nu-si permite sa demisioneze, singurul lucru care le-ar putea usura existenta ar fi sa-si puna cu botul pe labe sefii abuzivi, interpretati de Jennifer Aniston, Colin Farrell si Kevin Spacey. Intr-o zi, cei trei prind curaj dupa cateva pahare si apeleaza la un fost puscarias (Jamie Foxx) cu care cred ei ca vor urzi planul perfect pentru a-i scoate din peisaj pe tirani. Insa, ca de fiecare data, planurile perfecte nu exista decat in teorie, iar suprizele se tin lant.

Un film Warner Bros, distribuit in Romania de MediaPro Distribution, Sefi de cosmar a avut premiera din 12 august in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Patria (Bucuresti), Baneasa Drive In, Cityplex (Constanta si Brasov), Odeon Cineplex (Cluj), Cinema Florin Piersic (Cluj), Patria (Craiova), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina) si reteaua Cinema City (Sun Plaza, Cotroceni, Arad, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Iasi, Pitesti, Timisoara).

Ultimele știri