Căutare Live

Sergiu Nicolaescu revine pe marile ecrane cu "Ultimul corupt din Romania", pe 17 februarie

Cel mai recent film regizat de Sergiu Nicolaescu, "Ultimul corupt din Romania", va avea premiera pe marile ecrane romanesti pe 17 februarie, informeaza Mediafax.

Dupa succeasul inregistrat cu comedia "Poker", lansata in urma cu aproape doi ani, regizorul a considerat fireasca o continuare, pe care a intitulat-o "Ultimul corupt din Romania". "Poker", prima comedie realizata de la monumentalul "Nea Marin Miliardar" incoace, a fost vizionata de aproximativ 25.000 de spectatori si a devenit una dintre cele mai de succes premiere romanesti ale anului 2010.

"Ultimul corupt din Romania" ii readuce in rolurile principale pe Horatiu Malaele, Vladimir Gaitan, Valentin Teodosiu, Ion Ritiu, Catalina Grama (Jojo) si Mircea Diaconu, care isi reiau cu maiestrie rolurile din "Poker", dar si alte nume mari ca Nae Lazarescu si Vasile Muraru, care vor da viata unor noi personaje savuroase in noua poveste.

Cu un scenariu semnat de Adrian Lustig, "Ultimul corupt din Romania" este "un film de actualitate, al societatii de astazi, un film comic, dar in acelasi timp si critic", asa cum il descrie regizorul Sergiu Nicolaescu.

De aceasta data, mafiotul Titel Pangica (Horatiu Malaele) a devenit doctor in stiinte si a donat bani pentru un muzeu memorial inchinat vietii si operei sale: de la vanzator de rame in Obor la senator. Custodele muzeului este bunul sau prieten Claudiu Vitelaru (Valentin Teodosiu), caruia i-a furat locul de senator. Partenerul lor de poker, chirurgul plastician Horia Vrabete (Vladimir Gaitan), continua sa ajute nevestele disperate sa ia viata in piept cu ajutorul silicoanele.

Iubita lor "prin rotatie", Monica Lacusta, interpretata de Catalina Grama (Jojo), a ajuns sa aiba si ea o functie in guvern. Apare, in sfarsit, si Marcel (Ion Ritiu), pe care l-au asteptat mai rau ca pe Godot in "Poker". Marcel - general din serviciile secrete - trebuie sa rezolve eterna si fascinanta cerinta a Bruxellesului: sa aresteze un corupt.

Sursa: Antena3.ro

Antonio Banderas va fi Fidel Castro intr-o adaptare a romanului scris de fiica fostului dictator... Mai multe cinematografe vor primi numele unor mari actori romani...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri