Căutare Live

Seria “The Hobbit” are titluri oficiale si date de lansare

Warner Bros. si New Line, studiourile unde sunt filmate productiile, au anunţat titlurile oficiale şi data de lansare a celor două pelicule regizate de Peter Jackson. “The Hobbit: An Unexpected Journey” va fi lansat pe 14 decembrie 2012, iar cea de-a doua parte a producţiei, “The Hobbit: There and back again”, va debuta pe marile ecrane in data de 13 decembrie 2013.Ian McKellen este din nou Gandalf cel Sur, personaj pe care l-a interpretat in toate cele 3 parti din "Stapanul inelelor", iar Martin Freeman, joaca rolul lui Bilbo Baggins.

Isi mai reiau rolurile care i-au consocrat in trilogie Cate Blanchett ca Galadriel, Orlando Bloom este elful Legolas, Christopher Lee redevine personajul negativ Saruman; Hugo Weaving ca Elrond; Elijah Wood este Frodo si Andy Serkis il interpreteaza pe Gollum.

„The Hobbit" spune povestea lui Bilbo Baggins si a numeroaselor aventuri prin care trece pentru a salva Regatul piticilor din Erebor, ce fusese cucerit de dragonul Smaug cu mult in urma.

Lui Bilbo i se alatura Gandalf cel Sur impreuna cu o armata de 13 pitici condusi de faimosul Thorin Oakensheild , personaj interpretat de Richard Armitage. Pentru a iesi invingatori trebuie sa mearga prin salbaticie si tinuturi intunecate unde locuiesc spiridusii si orcii, paianjeni uriasi si vrajitori.


Filmul de marti seara, la Antena 1: "Cei trei muschetari", de la ora 20:30... Hugo Weaving are sase personalitati diferite in filmul “Cloud Atlas”...
Ultimele știri