Serialul britanic Killing Eve, filmat în România! Iuliana Tarnoveţchi a făcut dezvăluiri despre producția nominalizată la Emmy

Iuliana Tarnoveţchi este pe lista celor mai buni producători de film români şi-a scris povestea cu ajutorul filmelor. Produce lungmetraje, dar şi seriale urmărite peste tot în lume! 

Pentru cei care nu știu, românca și-a pus amprenta în producții precum „Joyeux Noel”, „Carol I-Un destin pentru România”, „Fire&Ice: Cronica dragonilor”, „Domnișoara Christina”, „California Dreamin' ” și multe altele. Pe lista ei se află şi celebrul „Killing Eve”, despre care aţi auzit cu siguranţă dacă sunteţi amatori ai genului thriller.

Iuliana Tarnoveţchi, dezvăluiri pentru Observator, de la Antena 1

În acest an, serialul a fost nominalizat la premiile Emmy. Ba mai mult, câteva episoade au fost filmate integral în ţara noastră. Din distribuție fac parte actrițe celebre de la Hollywood, precum Jodie Comer („Star Wars”), Sandra Oh („Anatomia lui Grey), Fiona Shaw („Harry Potter”, „The Avengers”).

Serialul britanic Killing Eve, filmat în România! Iuliana Tarnoveţchi a făcut dezvăluiri despre producția nominalizată la Emmy

Iuliana Tarnovețchi, unul dintre cei mai de succes producători români de film

Iuliana Tarnovețchi, unul dintre cei mai de succes producători români de film

Prin intermediul unui apel video, Iuliana Tarnoveţchi a vorbit pentru cei de la Observator despre cum este să lucrezi cu actori de rang internaţional, dar şi despre secrete din culise!

„Pentru noi, ca țară, este absolut fantastic că reușim să aducem în România proiecte ce sunt atât de vizibile internațional. Pentru mine, personal, e confirmarea unor alegeri bine făcute și a unor ani de muncă. Dar nimic nu ar fi fost posibil fără echipele din România și fără ceea ce oferă România pentru producții internaționale”, a dezvăluit Iuliana Tarnovețchi, la Antena 1.

Ce alte detalii a mai dezvăluit Iuliana Tarnoveţchi, unul dintre producătorii români care se poate lăuda cu o carieră de renume internațional? Află totul urmărind clipul video de mai sus, prezentat de Observatorul de la Antena 1!

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri