Serialul „Dead to Me”, cu Christina Applegate şi Linda Cardellini, se va încheia odată cu al treilea sezon

Serialul „Dead to Me”, cu Christina Applegate, Linda Cardellini şi James Marsden în distribuţie, se va încheia odată cu al treilea sezon, a anunţat luni Netflix.

Potrivit Variety, serviciul de streaming a mai anunţat că a încheiat un contract multianual cu Liz Feldman, creatoarea serialului, pentru alte programe şi proiecte.

Serialul le are în centru pe Jen (Christina Applegate), determinată să afle adevărul despre moartea soţului ei în urma unui accident de maşină, şi pe Judy (Linda Cardellini), optimistă cu spirit liber care a suferit o pierdere recentă.

Feldman şi Applegate sunt producători executivi împreună cu Jessica Elbaum şi Will Ferrell din partea Gloria Sanchez Productions şi cu Adam McKay. Christie Smith este, de asemenea, producător executiv, iar Cardellini, coproducător executiv.

„Dead to Me” a primit critici favorabile pentru ambele sezoane, iar Applegate a fost nominalizată pentru interpretarea din primul sezoan atât la Globurile de Aur, cât şi la Emmy.

Al doilea sezon al comediei negre a fost lansat în luna mai a acestui an.

Sursa : news.ro

Parteneri
Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry. Ce sarcini va avea de acum Ducesa de Cambridge
De când Meghan Markle și Prințul Harry s-au retras din viața Familiei Regale Britanice, anumite sarcini au rămas nerezolvate. În acest context, Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry și va duce mai departe munca acestuia. De când Ducii de Sussex s-au retras, zvonurile privind rolurile lor în treburile organizatorice au fost intens discutate.
Catine.ro
Ultimele știri