Antena Căutare

Serialul documentar „Biroul Federal de Investigaţii extraterestre”, la History

Serialul documentar „Biroul Federal de Investigaţii extraterestre” va fi difuzat săptămânal, începând de marţi, la postul History.

Serialul documentar „Biroul Federal de Investigaţii extraterestre” va fi difuzat săptămânal, începând de marţi, la postul History.

Serilaul de şase episoade va putea fi urmărit, în fiecare marţi, de la ora 21:00.

Producţia dezvăluie activităţile programului secret al Pentagonului de identificare a ameninţărilor aerospaţiale, cunoscut sub numele de Advanced Aerospace Threat Identification Program (AATIP), bugetat cu milioane de dolari, prin care se investigau obiectele zburătoare neidentificate.

În 2017, Luis Elizondo, fost înalt oficial al Pentagonului, ofiţer de informaţii şi cel care a condus programul, a confirmat într-un interviu acordat pentru New York Times, existenţa acestui program secret, iar subiectul a ajuns pe prima pagină a publicaţiei, captând atenţia publicului la nivel mondial.

Luis Elizondo a povestit pentru HISTORY, în noul documentar, cum a condus programul secret al Pentagonului pentru OZN-uri şi scoate la iveală o serie de informaţii despre prezenţa obiectelor zburătoare neidentificate. El face echipă cu artistul rock Tom DeLonge, cofondator şi preşedinte al organizaţiei To The Stars Academy of Arts & Science, şi cu Chris Mellon, fost adjunct al secretarului Apărării pentru Informaţii în Pentagon. Împreună pornesc o serie de investigaţii care îi vor determina pe privitori să îşi pună întrebări şi să caute răspunsuri cu privire la prezenţa extratereştrilor printre noi.

Serialul cuprinde interviuri cu martori oculari şi foşti minişti, dar şi noi dovezi şi înregistrări care pun în evidenţă ceea ce ştie guvernul american despre fenomenul OZN-urilor.

Sursa : news.ro

„Zombieland: Double Tap”, cu Woody Harrelson şi Emma Stone, va deschide Dracula Film Festival 2019... Joaquin Phoenix, protagonistul unui moment „intens” pe platourile de filmare la „Joker”...
Zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Nativii din zodiac se vor...
Horoscopul zilei de 29 mai 2023. Scorpionii reușesc să-și crească veniturile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 mai 202 spune că nativii din zodia Scorpionului reușesc să-și crească...
Parteneri
7 tipuri de acizi pentru față. Cum îi integrezi în rutina de îngrijire
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x