Live acumiRoast Istoric
Prime Time 20:00Chefi la Cutite

Serialul ” Dosarele X " revine pe micile ecrane. Când ar putea apărea noul sezon original

”Dosarele X/The X Files”, un cunoscut serial SF de televiziune, ar putea reveni pe micile ecrane cu un nou sezon original, au anunţat, luni, directorii companiei de producţie Fox Entertainment, informează contactmusic.com.

”Dosarele X/The X Files”, un cunoscut serial SF de televiziune, ar putea reveni pe micile ecrane cu un nou sezon original, au anunţat, luni, directorii companiei de producţie Fox Entertainment, informează contactmusic.com.

Serialul ”The X Files”, ai cărui protagonişti sunt David Duchovny şi Gillian Anderson, a revenit pe micile ecrane la începutul anului 2016 cu un nou sezon, compus din şase episoade, iar directorii de la Fox Entertainment au fost atât de impresionaţi de acel proiect, încât vor să continue această producţie cu încă un sezon original.

Managerii de la Fox Entertainment au făcut această dezvăluire la o conferinţă de presă, luni, în cadrul evenimentelor organizate de Television Critics Association.

”Evident, ne-ar plăcea foarte mult să producem încă un sezon. În această perioadă se poartă negocieri intense pentru a-i readuce pe micile ecrane pe toţi actorii principali. Agendele lor de lucru sunt foarte încărcate, dar lucrăm din răsputeri pentru a realiza acest proiect şi să filmăm un nou sezon”, a spus David Madden, preşedintele Fox Entertainment.

”Dosarele X” este un serial de televiziune american, creat de Chris Carter şi difuzat pe parcursul a nouă sezoane, între 10 Septembrie 1993 şi 19 Mai 2002 . Acest serial TV a îmbinat elemente science-fiction, fantasy, horror şi mystery şi a fost una dintre primele producţii de succes ale retelei americane de televiziune FOX. Personajele principale şi motto-ul serialului - "Adevărul este dincolo de noi" - au intrat în istoria culturii populare americane.

În serial, agenţii FBI Fox Mulder (David Duchovny) şi Dana Scully (Gillian Anderson) primesc sarcina de a investiga aşa-numitele ”Dosare X”, - o serie de cazuri nerezolvate care implică prezenţa unor fenomene paranormale. Agentul Mulder crede în existenţa extratereştrilor şi în paranormal, în timp ce agentul Scully este sceptică.

Popularitatea serialului ”Dosarele X” a atins apogeul la finele anilor '90, ducând la realizarea unor filme pentru marele ecran, ce au fost lansate în 1998 şi în 2008. Serialul a revenit pe micile ecrane americane în acest an, cu cel de-al zecelea sezon, care a avut premiera pe 24 ianuarie.

Recomandari