Căutare Live

Serialul „Succesiunea”, despre eforturile unei familii de a controla imperiul său media, va avea un al treilea sezon

Serialul „Succesiunea/ Succession”, despre soarta unui imperiu media şi familia care îl deţine, va avea un al treilea sezon, potrivit Variety.

Serialul „Succesiunea/ Succession”, despre soarta unui imperiu media şi familia care îl deţine, va avea un al treilea sezon, potrivit Variety.

Anunţul a fost făcut de producători înainte ca cel de-al doilea sezon să se fi încheiat. Pentru ediţia de anul acesta a premiilor Primetime Emmy, primul sezon din „Succesiunea” a primit 5 nominalizări, inclusiv la categoria „cel mai bun serial - dramă”.

„Suntem încântaţi că «Succesiunea» şi explorarea pe care o face în zona bogăţiei, puterii şi a familiei au rezonat atât de puternic cu publicul”, a spus Francesca Orsi, vicepreşedinte HBO Drama Programming.

Creat de Jesse Armstrong, sezonul al doilea al serialului a continuat acţiunea din punctul final al primului. În centru, familia Roy şi eforturile ei de a menţine controlul imperiului media, pe măsură ce viitorul pare tot mai incert.

Premiera sezonului secund, care a avut loc duminica trecută, a fost urmărită de 1,2 milioane de americane pe diverse platforme.

Din distribuţia serialului care a fost nominalizat la Globurile de Aur fac parte Brian Cox, Jeremy Strong, Hiam Abbass, Sarah Snook, Kieran Culkin, Alan Ruck, Nicholas Braun, Matthew Macfadyen, Peter Friedman, Rob Yang, J. Smith Cameron, Dagmara Dominczyk şi Arian Moayed.

Holly Hunter, Cherry Jones, Danny Huston, Jeannie Berlin şi Fisher Stevens joacă în al doilea sezon. James Cromwell şi Harriet Walter apar în roluri episodice.

Armstrong este showrunner şi producător executiv alături de Adam McKay, Frank Rich, Kevin Messick, Will Ferrell, Jane Tranter, Mark Mylod, Tony Roche şi Scott Ferguson.

Sursa : news.ro

Povestea prinde viață miercuri, în seara de Crăciun, la Antena 1. „Cenușăreasa” e mai cuceritoare ca niciodată!... Disney refuză să mai producă filme „Spider-Man” cu Sony Pictures...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri