Căutare Live

Serialul „Tânăr şi neliniştit”, 50 de ani pe micile ecrane

Serialul „Tânăr şi neliniştit/ The Young and the Restless” va deveni una dintre cele mai longevive producţii de gen, după ce a fost anunţat că va avea patru noi sezoane, până în 2023 - 2024.

Astfel, serialul CBS - Sony Pictures Television va marca 50 de ani de la debut.

„Tânăr şi neliniştit”, lansat în 1973, a condus în rândul câştigătorilor de anul trecut la premiile Daytime Creative Arts Emmy cu 5 premii, iar CBS a câştigat 12 trofee în total.

„Suntem încântaţi să continuăm moştenirea «Tânăr şi neliniştit» la CBS, având în vedere că noile sezoane ne vor duce la a 50-a aniversare, în 2023, şi mai departe”, a spus Steve Kent, vicepreşedinte de programe la Sony Pictures Television. „Personajele emblematice create de William J. Bell şi Lee Philip Bell în urmă cu 47 de ani continuă să captiveze publicul din Statele Unite şi din lume”

Din distribuţia serialului fac parte Marla Adams, Lauralee Bell, Peter Bergman, Donny Boaz, Eric Braeden, Tracey Bregman, Sasha Calle, Sharon Case, Doug Davidson, Sean Dominic, Melissa Claire Egan, Cait Fairbanks, Camryn Grimes, Mark Grossman şi Amelia Heinle.

Vestea vine după ce Sony a anunţat miercuri sezonul 56 al serialului „Days of Our Lives”, lansat în 1965.

Sursa : news.ro

A fost lansat trailerul filmului „Colectiv”. Când și unde au loc avanpremierele?... Oscar 2020 - Keanu Reeves, Diane Keaton şi Steve Martin, între prezentatori...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri