Spy Kids: Safirul timpului - 4D (AG)

SUA, 2011. Regia: Robert Rodriguez. Cu: Jeremy Piven, Jessica Alba, Joel McHale, Rowan Blanchard, Danny Trejo, Adam Moroz, Mason Cook. Durata: 89 min.

Marissa Cortez Wilson pare sa aiba o viata linstita: este casatorita cu Wilbur, un reporter care vaneaza subiecte cu spioni, are un copil si doi gemeni vitregi. Dar gemenii Rebecca si Cecil Wilson nu o agreeaza deloc pe frumusica mama vitrega, desi aceasta se poarta frumos cu ei.Dar cand cei mici afla ca mama lor vitrega este un fost spion de top, care a renuntat la meserie pentru a se dedica familiei, cei doi incep sa o placa mai mult. Asa ca impreuna cu copiii, Marissa va reuni diviza Spy Kids pentru a-i opri planurile malefice ale ticalosului Timekeeper.

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” a Marii Britanii. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri