Live acum
Prime Time 20:30X Factor

Steven Seagal, invincibilul cu probleme în dragoste!

Protagonistul filmului de vineri seara a trecut de toate obstacolele, iar în viața personală și-a trecut deja în cont trei căsnicii eșuate

Protagonistul filmului de vineri seara a trecut de toate obstacolele, iar în viața personală și-a trecut deja în cont trei căsnicii eșuate

Dacă e vineri, e acțiune la Antena 1. Și dacă e acțiune, nu poate lipsi invincibilul Steven Seagal. Unul dintre cei mai apreciați actori ai producțiilor de acțiune este Steven Seagal, care astăzi va da viață unui fost agent al CIA, căutat de serviciul pe care l-a servit cu abnegație. Evident, în cele 96 de minute, atât cât durează filmul, Steven trece prin multe situații limită, așa cum s-a întâmplat și în viața sa personală.

Marele practicant al artelor marțiale este un mare iubitor al sexului frumos, dovadă cele patru căsnicii pe care și le-a trecut la activ, dar și multe relații trecătoare.

Prima dintre soțiile sale a stat alături de Steven mai bine de zece ani, dar mariajul dintre actor și Miyako Fujitani s-a sfârșit în 1986. Culmea este că Seagal se recăsătorise înainte de a divorța legal de asiatică. A doua căsătorie a început în 1984 și s-a sfârșit trei ani mai târziu, când Adrienne La Russa s-a decis să pună capăt relației. În același ani, actorul devenea soțul lui Kelly Le Brook, mariaj care a durat nouă ani.

După o perioadă în care și-a văzut de viață fără să fie legat de un mariaj legal, Seagal se decide să se însoare cu frumoasa Erdenetuya (Batsukh) Seagal, femeie alături de care se află și acum.

Bonusul acestor căsnicii îl reprezintă moștenitorii actorului, respectiv șapte copii !

Recomandari