Live acumSerial: Alegerea
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Steven Spielberg a renunţat la regia următorului „Indiana Jones”. James Mangold, în negocieri

Steven Spielberg a renunţat să regizeze următorul film „Indiana Jones”, iar locul lui este posibil să fie preluat de James Mangold, care se află în negocieri, informează Variety.

După ce dezvoltarea proiectului a durat mai mult decât era prevăzut, Spielberg a renunţat la regia „Indiana Jones 5” pentru prima dată în istoria de 39 de ani a francizei.

James Mangold („Ford v Ferrari”) este în negocieri. El a mai fost în această situaţie când a preluat „Logan” (2017), care i-a adus o nominalziare la Oscar pentru scenariu.

Steven Spielberg, care se află în postproducţie cu „West Side Story”, va rămâne producător al „Indiana Jones 5”, iar potrivit unor surse decizia de a renunţa la postul de regizor îi aparţine în totalitate.

Actorul Harrison Ford rămâne ataşat proiectului. Recent, el a precizat că va începe filmările la finalul lunii martie.

„Indiana Jones 5” a fost anunţat în 2016, cu Spielberg şi Ford în echipă. La acel moment, Disney anunţa că filmul va fi lansat pe 19 iulie 2019. A fost amânat pentru 10 iulie 2020, apoi din nou, pentru 9 iulie 2021.

Având în vedere modificările, este posibil să fie anunţată o nouă dată de lansare.

Franciza „Indiana Jones” a fost creată de George Lucas şi Steven Spielberg. Lucas s-a retras din noul proiect. Cel mai recent film din serie, „Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull” a fost lansat în 2008 şi a generat încasări de 790,6 milioane de dolari, la nivel global.

Sursa : news.ro

Recomandari