Căutare Live

Surpriză în cinematografele de peste ocean. Comedia „Crazy Rich Asians” domină topurile Box Office din America de Nord

Surpriză în cinematografele de peste ocean. Comedia „Crazy Rich Asians” domină topurile Box Office din America de Nord, încă din primul week-end după debut.

Surpriză în cinematografele de peste ocean. Comedia „Crazy Rich Asians” domină topurile Box Office din America de Nord, încă din primul week-end după debut.

Pe locurile doi şi trei în clasament se află filmele "The Meg" şi respectiv Mile 22, cu încasări de milioane de dolari.

Şi dacă vă întrebaţi ce e neobişnuit la asta, vă spun că vorbim despre prima peliculă realizată la Hollywood în ultimul sfert de secol jucată exclusiv de actori de origine asiatică.

Pelicula Crazy Rich Asians spune povestea unei americance care află că partenerul său face parte dintr-o familie extrem de înstărită din Asia. Comedia romantică i-a cucerit pe nord-americani. În primul weekend de la premieră, pelicula a avut deja încasări de 25,2 milioane de dolari, cele mai mari din Box Office-ul american.

Este primul film realizat la Hollywood în ultimii 25 de ani cu distribuţie formată exclusiv din actori de origine asiatică. A fost pariul riscant al producătorilor. Unul câştigat încă de la debut.

Filmul de acţiune „The Meg", cu Jason Statham în rol principal, a coborât pe locul doi, cu încasări de 21.1 milioane de dolari. La mare distanţă în celebrul top box office se află pelicula Mile 22. Filmul de acţiune, însă, a generat încasări sub aşteptările producătorilor, de 13,6 milioane de dolari.

Citește mai mult pe Observator.tv!

Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri