Sylvester Stallone are patru femei superbe în casă! La soare te poți uita, dar la dânsele ba!

Sylvester Stallone e un actor atât de celebru, încât nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare. La aproape 71 de ani, vedeta are cu ce se mândri.

Sylvester Stallone e un actor atât de celebru, încât nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare. La aproape 71 de ani, vedeta are cu ce se mândri.

Dincolo de palmaresul uriaș în materie de filme, puțini știu că Stallone este și un tătic de invidiat.

Mândru tată de trei fete, acesta nu ratează nicio ocazie ca să se afișeze cu cele trei superbe tinere: Sistine Rose, Scarlet Rose și Sophia Rose!

Frumusețile au apărut în timpul celei de-a treia căsnicii a actorului. Jennifer Flavin, fost model și actualmente femeie de afaceri, i-a spus „Da” lui Stallone în anul 1997 și așa au apărut cele trei fete.

Sophia Stallone are 20 de ani și învață ca să ajungă antreprenor și să conducă propria linie de haine și produse cosmetice.

Sistine are 18 ani și este model la o firmă celebră în întreaga lume, prezentând pentru case de modă precum Chanel sau Dolce&Gabbana.

Scarlet Rose Stallone are 14 ani și se bucură de viața de adolescent.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri