Live acumChefi la cuţite
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Sylvester Stallone e nemulţumit de faptul că nu a ştiut cum să păstreze drepturile pentru "Rocky"

Cunoscutul actor, în vârstă de 73 de ani, nu doar că a jucat personajul care dă titlul seriei inaugurate de producţia din 1976, dar a scris şi scenariul filmului care a adunat nu mai puţin de 10 nominalizări la Oscar.

Cunoscutul actor, în vârstă de 73 de ani, nu doar că a jucat personajul care dă titlul seriei inaugurate de producţia din 1976, dar a scris şi scenariul filmului care a adunat nu mai puţin de 10 nominalizări la Oscar.

Prima producţie ”Rocky” a câştigat trei premii ale Academiei Americane de Film, pentru cel mai bun film, cel mai bun regizor şi cel mai bun montaj.

Stallone este înfuriat de faptul că a avut ”zero proprietate” asupra producţiei şi crede că ar fi meritat o parte din drepturi pentru familia sa.

Până acum au fost realizate opt pelicule în seria ”Rocky”, incluzând peliculele inspirate de povestea originală precum ”Creed” şi ”Creed II”.

”E singura voce care poate să spună ce vreau fără să stârnească râsul sau să sune prosteşte, ori prea pretenţios şi sentimental, pentru că aşa e el”, spune Stallone.

Actorul spune că era naiv şi tânăr atunci când a făcut primul contract pentru personaj şi nu a ştiut cum să păstreze drepturile, iar acum nu vrea ”să facă prea multe valuri”.

În acelaşi timp, producătorul peliculei, Irwin Winkler dar şi ”alţi colaboratori ai actorului în serie” consideră că Stallone a primit destui bani în timp din ”Rocky”.

Unele surse susţin că Stallone a câştigat ” peste 10 milioane de dolari pentru «Creed» şi tot cam atât pentru «Creed II»”, arată Contact Music.

Stallone a recunoscut că pregăteşte împreună cu Winkler o nouă peliculă din serie. ”E vorba despre fostul campion care se împrieteneşte cu un tânăr boxer care trăieşte ilegal în Statele Unite”, spune actorul.

Stallone a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar, a devenit celebru la sfârşitul anilor '70 cu rolul pugilistului Rocky Balboa, în franciza "Rocky", şi şi-a construit apoi o carieră de succes cu partituri în filme de acţiune, precum John Rambo, un veteran al războiului din Vietnam, în franciza "Rambo", şi un mercenar îndrăzneţ, în filmele din franciza "Eroi de sacrificiu/ The Expendables". În anii '80, "Sly", aşa cum este numit în presă, a fost unul dintre cel mai bine plătiţi actori de la Hollywood.

Cel mai recent film din franciza "Rocky", "Creed II", în care apare şi românul Florian Munteanu, a fost lansat pe 21 noiembrie.

Sursă: Mediafax

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro