Căutare Live

Sylvester Stallone, in vizita in ghetourile pariziene

Sylvester Stallone va vizita joi ghetourile pariziene Rosny-sous-Bois, de fapt un mini-oras multirasial aflat in centrul revoltei violente a tinerilor din 2005, locul ales de superstarul american pentru a-si promova noul film, "Expendables", conform cotidianului britanic The Independent

Starul seriei "Rocky" va sosi cu un elicopter, fiind asteptat cu covorul rosu intins in fata cinematografului UGC din Rosny, fiind probabil insotit de alti doi "duri" de la Hollywood care joaca in "Expendables", Dolph Lundgren si Mickey Rourke.

John Travolta a fost la randul sau in urma cu un an in ghetourile pariziene pentru a-si promova filmul "Paris with Love". Conform presei, starul din "Pulp Fiction" a fost impresionat de caldura cu care a fost primit la Rosny, comparativ cu indiferenta politicoasa pe care ar fi simtit-o in centrul Parisului.

Sursa: jurnalul.ro

Foto: mannythemovieguy.com

Filmul de marti seara, la Antena 1: "Cei trei muschetari", de la ora 20:30... Mickey Rourke promoveaza berea fara alcool...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri