Căutare Live

Sylvester Stallone: "Un film nu e reusit daca nu ma accidentez pe platou"

Sylvester Stallone nu se plange cand e vorba se se accidenteze pe platourile de filmare, pentru ca, spune el, este de bun augur.

"Fiecare film pe care l-am facut si din care am iesit si cu ceva vanatai s-a dovedit a fi un succes", a spus Stallone pentru revista Maxim.

"Din Rocky II am iesit cu 60 de cusaturi. In Rocky III am avut o contuzie. Filmele din care am iesit nevatamat au fost totodata niste dezastre", a mai spus acesta.

Dar Stallone, care s-a ranit serios la umar si la spate in timpul filmarilor pentru "The Expendables", a fost avertizat de doctori sa renunte la cascadorii, altfel ar putea ajunge in scaunul cu rotile.

"Nu stiu daca mai pot face cascadoriile sigur. Am avut patru operatii in ultimul timp, de cand am terminat filmarile. Doctorul mi-a spus ca, daca ma mai accidentez o singura data la cap sau la gat, as putea sa paralizez. Nu voiam sa aud asta, dar e purul adevar", a incheiat actorul.

Filmul de marti seara, la Antena 1: "Cei trei muschetari", de la ora 20:30... GALERIE FOTO! S-a lansat filmul "Salt"...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri