Căutare Live

Sylvester Stallone va duce o „Luptă la înălțime”! Ce faci când salvezi niște hoți și ajungi ghidul lor în goana după un milion de dolari?

Gabe Walker este un alpinist experimentat, care face parte dintr-o echipă de salvare. Dar ce faci când ajungi ghiful unor hoți ce caută o sumă fabuloasă de bani?

Filmul te va ține cu sufletul la gură!

Gabe Walker este un alpinist experimentat, care face parte dintr-o echipă de salvare. Dar ce faci când ajungi ghiful unor hoți ce caută o sumă fabuloasă de bani?

Totuși, un incident neplăcut îl face să se retragă din meserie pentru aproape un an. Apoi, este chemat din nou, ca să salveze un grup de oameni rătăciți.

Se pare că aceștia se află în munți în căutarea unor cutii ce conțin suma de un milion de dolari, iar Gabe trebuie să le arate drumul cel bun prin munți.

Stallone în rolul lui Gabriel Walker

Filmul a apărut în 1993 și promite spectatorilor aproximativ două ore de aventură și suspans. Acțiunea este la ea acasă, fiindcă Sylvester Stallone în rol principal te va ține cu sufletul la gură.

Din distribuție mai fac parte John Lithgow, Michael Rooker, Janine Turner.

Urmărește filmul „Luptă la înălțime” vineri, 12 februarie, ora 20:30, numai la Antena 1!

Transformare fabuloasă: Era oribilă şi lumea se speria de ea! Acum, arată ca o divă strălucitoare! Pariu că nu o recunoş... Cea mai tare petrecere a burlacilor este la „Plăcintă americană: Nunta”!...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri