Căutare Live

Tamara Buciuceanu-Botez va primi o stea pe Walk of Fame din Bucuresti

Actrita Tamara Buciuceanu-Botez, una dintre figurile legendare ale comediei romanesti, va primi, in luna august, o stea pe Walk of Fame - Aleea Celebritatilor din Bucuresti, relateaza Mediafax.

Anuntul a fost facut astazi de George Ivascu, directorul teatrului Metropolis din Capitala, la dezvelirea stelei de pe Aleea Celebritatilor a regizorului Alexandru Tocilescu.

"Doamna comediei romanesti", asa cum a fost adesea denumita, Tamara Buciuceanu-Botez are o impresionanta cariera in teatru si film, unde a jucat in numeroase roluri de mare succes.

Tamara Buciuceanu-Botez a fost omagiata la editia din 2008 a Festivalului International de Film Transilvania (TIFF) cu premiul pentru intreaga cariera. De asemenea, Tamara Buciuceanu a primit un premiu de excelenta in cadrul galei Uniunii Teatrale din Romania (UNITER) din acest an.

Proiectul "Walk of Fame", dedicat "valorilor artistice ale teatrului si filmului romanesc", este initiat si organizat de Teatrul Metropolis si centrul comercial Cocor din Capitala.

Foto: Intact Images

Jamie Foxx, personajul principal in “Django Unchained”... Charlie Sheen va avea o moarte violenta in “Two and a half men”...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri