Căutare Live

Te-au emoționat cu povestea lor de dragoste. Cum arată acum actorii din Tres Metros sobre el Cielo

Insipirat din romanul italian "A trei metri sopra il cielo", filmul "Trei metri deasupra cerului" este o dramă romantică incredibil de emoționantă, care prezintă povestea celor doi tineri, Maria Valverde și Mario Casas, care fac parte din lumi total diferite, dar care ajung inevitabil să trăiască o poveste de dragoste nebună, cu toate că nimeni nu i-ar fi văzut vreodată împreuna

Te-au emoționat cu povestea lor de dragoste. Cum arată acum actorii din Tres Metros sobre el Cielo

Profimedia

Filmul a cucerit milioane de oameni cu povestea de iubire din centrul acțiunii și a ajuns să fie unul dintre cele mai vizionate filme în anul 2010, atunci când s-a lansat.

Ei ajung într-o călătorie frenetică în care vor descoperi prima iubire. Babi (Maria Valverde) este o fată cuminte şi educată, care se îndrăgosteşte de Hache (Mario Casas), un băiat rebel, impulsiv şi împătimit al curselor ilegale de motociclete.

La început cei doi nu se suportă, deoarece Babi face parte dintr-o clasă superioară lui Hache, iar acesta este pasionat de motociclete, curse și viteză, într-un final între cei doi se va înfiripa sentimentul de dragoste, deși această iubire nu este pe placul părinților lui Babi.

Iată cum arată actorii din filmul Tres Metros sobre el Cielo, la 10 ani de la lansarea filmului

Maria Valverde, actrița din rolul principal al filmului Tres Metros sobre el Cielo, și-a început cariera de actriță la vârsta de 16 ani jucând într-un rol principal în producția La Flaqueza del Bolchevique, pentru care a și câștigat titlul de cea mai bună actriță nou lansată la premiile Goya.

Te-au emoționat cu povestea lor de dragoste. Cum arată acum actorii din Tres Metros sobre el Cielo

Casas a început să apară în telenovele din 2005, pe când avea doar 19 ani, înainte de a câștiga roluri mici în mai multe filme spaniole. Mario Casas și-a început cariera de actor jucând în mici producții pentru Obsesión (Obsesie), Motivos personales (Motive personale) și Mujeres (Femei). El a atras atenția presei interne cu debutul său în filmul din 2006, El camino de los ingleses (Ploaia de vară), în regia lui Antonio Banderas., de atunci a ajuns unul dintre cei mai cunoscuți șia dmirația ctori.

Te-au emoționat cu povestea lor de dragoste. Cum arată acum actorii din Tres Metros sobre el Cielo

Dave Prowse, actorul din spatele măștii lui Darth Vader a murit la vârsta de 85 de ani... Cele mai frumoase filme cu Moș Crăciun...
Lecții karmice pentru fiecare zodie. Ce semne îți transmit astrele
Experiențele anilor anteriori vin ca lecții karmice pentru fiecare zodie. Acestea trebuie...
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022 spune că nativii din zodiac au parte de un început de...
Parteneri
Lasagna cu legume. O rețetă mai simplă și mai sănătoasă
Catine.ro
Ultimele știri
x