Căutare Live

The Expendables are premiera pe 10 august

Mai stiti filmele acelea de actiune de la inceputul anilor '90 care circulau la acea vreme pe casete VHS si erau urmarite la video? "Scorpionul Rosu", "Rambo", "Die Hard", "Terminator", "Rocky" sunt doar cateva dintre peliculele care au facut furori la acea vreme.

Dar iata ca "a tunat si i-a adunat". Mai precis, actorii din toate aceste filem au fost stransi laolalta de producatori pentru ceea ce este catalogat ca cel mai tare film de actiune din istorie: "The Expandables". Distributia este una de zile mari pentru amatorii genului. Astfel, in pelicula regizata de Sylvester Stallone (in care evolueaza si el), joaca Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Bruce Willis, Mickey Rourke, Arnold Schwarzenegger si multi altii. Adica in cate filme pot fi vazuti impreuna Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Sylvester Stallone si Mickey Rourke?

Oricum, joi, producatorii filmului au anuntat ca premiera va avea loc pe 10 august in SUA. Mai jos, trailer-ul peliculei.

Potrivit IMDB, The Expandables este un thriller de actiune despre un grup de mercenari angajati sa se infiltreze intr-o tara Sud-Americana si sa-l indeparteze pe un dictator de la conducerea ei. De indata ce incepe misiunea, mercenarii realizeaza ca lucrurile sunt mai complicate decat par, si se trezesc ca sunt tradati si prinsi intr-o cursa periculoasa. In timp ce trebuie sa-i salveze pe cei nevinovati, ei lupta sa-i distruga pe cei care incearca sa le nimiceasca fratia.


Filmul de marti seara, la Antena 1: "Cei trei muschetari", de la ora 20:30... The Expandables - 2010...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri