"The Washington Post": Dragos Bucur, un actor exceptional

"Exceptionalul actor roman Dragos Bucur" au titrat jurnalistii de la publicatia "Washington Post" dupa ce au vazut pelicula "The Way Back". Actorul roman ne-a marturisit ca se simte flatat de aceasta apreciere, mai ales ca i-a avut colegi pe platou pe Ed Harris si Collin Farell.


"Din distributia internationala se remarca Colin Farrell in rol de cutitar rus si exceptionalul actor Dragos Bucur (‘Moartea domnului Lazarescu') pe post de contabil ager la minte. Sensibila Saoirse Ronan (‘Ispasire'/'Atonement') o joaca pe Irena, o orfana poloneza care se alatura grupului."

Cel mai bun actor de pe ecran este insa, considera criticul, Ed Harris, "in rolul unui rezervat inginer american pe nume Smith, şi nu doar pentru ca Weir ii poate explora ridurile fetei ca si cum ar fi vorba despre vaile Desertului Gobi."

Revenirea la cinema a lui Peter Weir dupa o pauza de sapte ani (de la "Master and Commander: The Far Side of the World") adapteaza pentru ecran controversatul volum autobiografic al polonezului Slavomir Rawicz, "The Long Walk", aparut in 1956.Criticii americani par sensibili la aceste presupuneri pentru ca, desi recunosc calitatile filmului, pastreaza mereu o farama de neincredere in privinta veridicitatii povestii.

Filmul lui Peter Weir, inspirat din fapte reale, spune povestea a sapte prizonieri care evadeaza dintr-o inchisoare din Siberia si pornesc intr-o calatorie de mii de kilometri pana in India. Pelicula "The way back" va ajunge si in Romania in aceasta primavara.

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri