Căutare Live

"Thor 3D" - filmul ce lanseaza un nou star masculin: Chris Hemsworth

28 de ani neimpliniti, o statura impozanta dominata de un chip iubit instantaneu de, probabil, majoritatea femeilor, si o asemanare cu fostul sau conational, regretatul Heath Ledger. Acesta este Chris Hemsworth, australianul ce da viata caracterului Thor in filmul fantastic cu acelasi nume ce-i mai cuprinde in distributie pe Natalie Portman si Anthony Hopkins.

Regizat de Kenneth Branagh, mai degraba cunoscut pentru performantele actoricesti decat cele regizorale, "Thor" (film inspirat din benzile de desene animate Thor, aparute prima oara in anul 1962) aduce in prim-plan batalia dintre doua lumi fantastice, Asgard si Jotunheim, si o incursiune a personajului principal intr-o lume cu adevarat reala, pe planeta noastra.

Iesit din gratiile tatalui sau, Odin, interpretat de Anthony Hopkins, puternicul dar aroganul Thor este pedepsit prin luarea puterilor si trimiterea pe Pamant, acolo unde nimereste in mijlocul unei echipe de cercetatori condusa de Jane Foster (Natalie Portman), ocazie cu care isi descopera in mod real, in sfarsit, calitatile de erou pozitiv.

Chris Hemsworth a devenit cunoscut in Australia gratie serialului longeviv de succes "Home and Away", apoi a inceput sa simta gustul Hollywoodului dupa aparitia in Star Trek 2009.

2011/05/06//279199-el.jpg

Brannagh, al carui background "shakespearian" va fi simtit de catre cunoscatori in mai multe scene ale filmului, nu se sfieste sa-l arunce intr-o scena de trei minute chiar si pe Jeremy Renner, eroul din "The Hurt Locker", nominalizat la Oscar in 2010 pentru interpretare secundara masculina.

Aflata intr-unul din primele filme dupa succesul major Black Swan ce i-a adus Oscarul la inceputul acestui an, Natalie Portman a primit o sarcina usoara de la Branagh, ce nu a pus-o in dificultate. Insa Portman ramane Portman in orice film, iar fanii actritei nu vor fi prea mult dezamagiti, in special in cateva scene ce ating sufletele interioare ale privitorilor.

2011/05/06//279200-scenaportman.jpg

Thor - o lume 3D fantastica, dominata de actiune, scene pline, imagini speciale si sunete intense.
Thor - intrarea lui Chris Hemsworth in cercurile inalte si frumos mirositoare de la Hollywood.
Thor - o promisiune facuta de personajul principal (incalcata sau nu?), un final ce lasa loc anuntatului The Avengers (2012), in care Hemsworth il va interpreta iarasi pe "Thor", si o speranta care trezeste inima fiecarui cuplu de indragostiti sau fosti indragostiti din lumea reala, a caror poveste pare imposibila sau sortita esecului...la un moment dat.

2011/05/06//279201-scenahopkins.jpg

Si o veste proasta pentru doamnele si domnisoarele interesate: Chris tocmai ce s-a casatorit cu spanioloaica Elsa Pataky, cu 7 ani mai mare decat el, o actrita ce vorbeste fluent limba romana, gratie mamei ei, cu origini romane si maghiare.

foto: thor.marvel.com

Ursul (AP-12)... Sada Thompson, invinsa de cancer la 83 de ani...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri