Live acumPoftiti la circ (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Thrillerul „The Burnt Orange Heresy”, cu Claes Bang şi Mick Jagger, în încheierea Festivalului de la Veneţia

Lungmetrajul „The Burnt Orange Heresy”, cu Claes Bang, Elizabeth Debicki, Donald Sutherland şi Mick Jagger în distribuţie, va fi proiectat în încheierea Festivalului de Film de la Veneţia. Lumea artei şi cea subterană se întrepătrund în thrillerul neo-noir al lui Capotondi, a cărui acţiune este plasată în Italia zilelor noastre.

Lungmetrajul „The Burnt Orange Heresy”, cu Claes Bang, Elizabeth Debicki, Donald Sutherland şi Mick Jagger în distribuţie, va fi proiectat în încheierea Festivalului de Film de la Veneţia.

Filmul regizat de Giuseppe Capotondi va avea premiera mondială la festival şi va fi proiectat după gala de decernare a premiilor din 7 septembrie.

Lumea artei şi cea subterană se întrepătrund în thrillerul neo-noir al lui Capotondi, a cărui acţiune este plasată în Italia zilelor noastre. Carismaticul critic de artă James Figueras (Bang) are o legătură amoroasă cu Berenice Hollis (Debicki), care lucrează în domeniu. Cei doi ajung în regiunea Lacului Como, unde colecţionarul Cassidy (Jagger) deţine o proprietate. Gazda lor dezvăluie că este patronul lui Jerome Debney (Sutherland) şi îi cere lui Figueras să fure o lucrare a acestuia dintr-o galerie.

„La Vérité”, regizat de japonezul Hirokazu Kore-eda („Shoplifters”), va deschide ce-a de-a 76-a ediţie a Festivalului de Film de la Veneţia pe 28 august.

Sursa : news.ro

Recomandari