FOTO: Uite cum arată nepoata lui Charlie Chaplin, frumoasa actriţă din Game of Thrones

Charlie Chaplin este, probabil, cel mai cunoscut actor din perioada filmelor alb-negru, unul dintre cele mai mari staruri ale primelor zile ale Hollywood-ului, potrivit historia.ro.

Charlie Chaplin s-a căsătorit de patru ori: de trei ori cu partenerele sale din filme, de care a divorţat la scurt timp, iar în 1943, la 54 de ani, s-a căsătorit cu Oona O’Neill, fiica în vârstă de 18 ani a dramaturgului Eugene O’Neill. A avut 11 copii, născuţi în intervalul 1919-1962, scrie libertatea.ro.

Pentru mulți cinefili, Charlie Chaplin este un reper al artei cinematografice, fiind considerat un vizionar, un geniu. Nci urmașii săi nu s-au lăsat mai prejos. Aceștia au încercat să îi ducă numele mai departe cu mândrie.

Talentul actoricesc, trăsătură de familie

Şi acesta este și exemplul nepoatei sale, Oona Castilla Chaplin, care a moștenit talentul actoricesc de la mama sa și de la bunicul său. Frumoasa actriță s-a născut în 1986, la Madrid și a absolvit Academia Regală de Arte Dramatice din Marea Britanie, în 2007.

Este fiica actriței Geraldine Chaplin și strănepoata laureatului Nobel în literatură, Eugene O'Neill. Și-a petrecut copilăria în Spania, Elveția și Cuba şi vorbeşte fluent spaniola, franceza și engleza, potrivit cinemagia.ro.

Oona a început să joace în filme din 2008 și, până acum, la 29 de ani, are la activ nici mai mult, nici mai puțin de 13 filme. O performanţă remarcabilă, fiind vorba de doar 8 ani de carieră.

Aceasta a fost distribuită în filme și seriale TV, printre care Sherlock și Game of Thrones, cel mai vizionat serial din istorie, unde a interpretat rolul Talisei Maegyr.

Se pare că are actoria în sânge, pentru că și mama ei, Geraldine Chaplin, este actriță, iar tatăl ei, Patricio Castilla, regizor în Chile. În 2009 a şi jucat, alături de mama sa în horror-ul Imago Mortis.

Citește și
petrică-cercel-fiul-lui-ionuț-cercel
Ionuț Cercel, fiul lui Petrică Cercel, mesaj emoționant la aproape două luni de la moartea tatălui său: "Până în ultimul moment"
Ionuț Cercel, fiul lui Petrică Cercel, mesaj emoționant la aproape două luni de la moartea tatălui său: "Până în ultimul moment"
anamaria-prodan-colaj
Anamaria Prodan, câștig de cauză la CNCD, împotriva lui Gigi Becali. Ce plângere a făcut impresara
Anamaria Prodan, câștig de cauză la CNCD, împotriva lui Gigi Becali. Ce plângere a făcut impresara
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez la un eveniment imbracati in alb
Cristiano Ronaldo va fi tată de gemeni. Fotbalistul și Georgina Rodriguez așteaptă pe lume doi copii. Cum au făcut anunțul
Cristiano Ronaldo va fi tată de gemeni. Fotbalistul și Georgina Rodriguez așteaptă pe lume doi copii. Cum au făcut anunțul
Mai multe articole

Geraldine Chaplin

Geraldine Chaplin este ce de-al patrulea copil al cunoscutului actor cu Oona O’Neill și are o carieră de peste 50 ani în lumea cinematografică internațională.

Este cunoscută deja pentru rolurile pe care le-a avut de-a lungul timpului. Pentru trei dintre acestea, Chaplin, Nashville și Doctor Zhivago, a primit nominalizări la ”Globurile de aur”.

Brunetă, înaltă, cu trăsături foarte bine conturate, Oona seamănă foarte bine cu mama ei. Insă privirea profundă și linia nasului, ne aduc aminte de bunicul său, Charlie Chaplin.

Deși a fascinat multă lume cu prestația și look-ul ei, foarte puțini știau că Oona este nepoata unui nume celebru al cinematografiei mondiale.

Oona Chaplin în rolul Talisei Maegyr din Game of Thrones

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri