Top 10 filme de Pasti pentru intreaga familie

 
+6 click pentru
galerie

1. The Passion of the Christ - filmul regizat de Mel Gibson a fost considerat una dintre cele mai bune productii despre viata lui Iisus. Maia Morgenstern a jucat rolul Fecioarei Maria.

2. Ben-Hur - este un clasic din 1959 care a castigat 11 premii Oscar. Filmul prezinta povestea unui print evreu care ajunge sclav, tradat fiidn de un prieten roman.

3. The Greatest Story Ever Told - este un film din 1965, regizat de George Stevens. Filmul prezinta ultima perioada din viata lui Iisus

4. Jesus of Nazareth - filmul lui Franco Zeffirreli a primit numeroase aprecieri de-a lungul timpului. Robert Powell a castigat premii importante pentru interpretarea rolului lui Iisus.

5. Winnie the Pooh: Springtime With Roo - este un film de desene animate ideal pentru cei mici.

6. Hop - este un film de desene animate lansat in 2011. Acesta prezinta aventurile Iepurasului de Pasti.

7. The Way - a aparut in 2010 si este o drama destinata intregii familii.

8. Changing Lanes - filmul ii are pe Ben Affleck si Samuel L. Jackson in rolurile principale. Productia va aduce putina actiune in ziua de Pasti.

9. Alice in Wonderland - exista numeroase variante ecranizate ale acestei povesti, insa cea din 2010, regizata de Tim Burton, cu Johnny Depp in rolul principal, a fost considerata cea mai reusita.

10. Easter Parade - este un clasic din 1949 cu Judy Garland si Fred Astaire in rolurile principale.

FOTO: lostseed.comfacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE