Live acumObservator 06
Prime Time 20:00Sacrificiul

Top 10 filme online de comedie 2019 de văzut în această primăvară

Top 10 filme online de comedie 2019 de văzut în această primăvară. Pentru toți românii care au nevoie de câteva momente de relaxare, în care să uite de problemele zilnice, iată câteva propuneri de filme de comedie "medicament"

Filme de comedie

cinemagia.ro

Top 10 filme online de comedie 2019 de văzut în această primăvară. Pentru toți românii care au nevoie de câteva momente de relaxare, în care să uite de problemele zilnice, iată câteva propuneri de filme de comedie "medicament"

Filmele de comedie sunt întotdeauna o idee bună atunci când cauți relaxarea și vrei să te destresezi în confortul casei tale, alături de prieteni sau de membrii familiei. Iată ce filme online de comedie poți viziona în această primăvară.

Top 10 filme de comedie 2019

The Beach Bum

Filmul de comedie e în regia lui Harmony Kortine. Din distribuție face parte Matthew McConaughey, Snoop Dogg și Isla Fisher. Filmul spune povestea lui Moondog, un poet vagabond care își trăiește viața după propriile sale reguli, care implică droguri, alcool și femei, și care visează să scrie cel mai mare roman american care s-a scris vreodată.

Qu'est-ce qu'on a encore fait au bon Dieu?

Filmul îi regia lui Philippe de Chauveron îi are ca actori principali pe Christian Clavier, Chantal Lauby și Ary Abittan. Filmul spune povestea familiilor Koffi și Verneuil care au revenit în cea mai amuzantă comedie franțuzească! Claude și Marie Verneuil au de a face cu o nouă situație. Cei patru gineri, Rachid, David, Chao și Charles au decis să părăsească Franța, împreună cu familiile lor, în încercarea de a-și găsi norocul în străinătate. Însă Claude și Marie vor face orice să-i oprească, neputându-și imagina viața departe de ei. La rândul lor, soții Koffi sosesc în Franța pentru a-și mărita fiica, doar că și ei au parte de o surpriză!

What men want

Filmul în regia lui Adam Shankman o are ca actriță principală pe Taraji P. Henson. Filmul ne spune povestea lui Ali Davis, un agent sportiv de succes, care este în mod constant exclusă de către colegii ei bărbați. Atunci când Ali primește o promovare bine meritată, ea se întreabă ce altceva trebuie să facă pentru a reuși într-o lume a bărbaților. Cu toate astea, ajunge să obțină un avantaj neașteptat asupra: începe să le audă gândurile. Cu noua ei putere, Ali se străduiește să-și depășească colegii în timp ce concurează pentru a semna un contract cu următorul superstar al baschetului, însă provocările pe care trebuie să le parcurgă îi vor testa relația cu cei mai buni prieteni și cu un potențial nou interes amoros.

How to Train Your Dragon: The Hidden World

Filmul regizat de Dean DeBlois îi are ca actori principali pe Cate Blanchett, Gerard Butler, Jonah Hill și Kristen Wiig. Filmul prezintă o poveste despre maturizare, despre găsirea curajului de a înfrunta necunoscutul, și despre cum nimic nu te poate pregăti pentru momentul în care trebuie să renunți la cineva drag.
Ceea ce a început ca o prietenie neașteptată dintre un adolescent viking și un neînfricat dragon Furia Nopții a devenit, deja, o aventură de-o viață. Bine ați venit la cel mai uimitor capitol al uneia din cele mai îndrăgite francize din istoria filmului - Cum să-ți dresezi dragonul 3!

Faci sau taci

Filmul de comedie românesc regizat de Iura Luncașu îi are ca actori principali pe Augustin Viziru, Levent Sali, Cătălin Cazacu, Codin Maticiuc, Diana Dumitrescu și Monica Bârlădeanu. Filmul spune povestea unui plan îndrăzneț pus la cale de poliția română pentru a demasca o organizaţie criminală şi a-l captura pe lider.
Comedia se instalează odată cu vizita unui oficial spaniol care îi pune în mare dificultate pe funcţionarii români. La „Hola, mamacita, Shakira, Pique” se rezumă tot vocabularul lor în spaniolă şi cam tot atâtea înţeleg ei din directivele oficialului. „Pornim în misiune, dar care-i aia?” Evident, lucrurile devin amuzante.
Noroc că există şi oameni competenţi care să se ocupe de intervenţia în forţă. O echipă de șase fete de la forţele speciale, miniştri, comisari, un şofer nedumerit, un infractor cu identitate ascunsă şi un funcţionar plin de pofte, cu toţii se pun în mişcare.

Isn’t it romantic

Filmul de comedie în regia lui Todd Strauss-Schulson îi are ca actori principali pe Adam Devine, Rebel Wilson, Priyanka Chopra și Liam Hemsworth. Filmul prezintă povestea lui Natalie, o arhitectă în New York. Deși își dă silința la locul de muncă pentru a se remarca, de obicei i se cere să aducă cafeaua și gustările, nu să proiecteze zgârie-nori. Colac peste pupăză, Natalie, cinică în privința dragostei, își pierde cunoștința în urma unei încăierări cu un hoț și se trezește protagonistă în cel mai negru coșmar al ei: o comedie romantică.

The Last Laugh

Filmul e în regia lui Greg Pritikin, iar din distribuție fac parte Kate Micucci, Chevy Chase, Andie MacDowell și Richard Dreyfuss. Filmul spune povestea lui Al Hart, un manager artistic care se reîntâlnește după 40 de ani cu un fost client, Buddy Green, care a renunțat la o carieră răsunătoare de stand-up pentru a-și forma o familie. Al îl convinge pe Buddy să plece într-un turneu de stand-up pe teritoriul american pentru a-i face pe oameni să râdă încă o dată în viață.

Fighting with my Family

Filmul de comedie e în regia lui Stephen Merchant. Din distribuție fac parte Tori Ellen Ross, Nick Frost, Lena Headey, Thomas Whiley și Dwayne Johnson. Filmul este inspirat dintr-o poveste reală, bazându-se pe documentarul The Wrestlers: Fighting with My Family. Filmul spune povestea unui fost luptător și familia, în timp ce copiii lui visează să se alăture World Wrestling Entertainment.

A Madea Family Funeral

Filmul în regia lui Tyler Perry îi are ca actori principali pe Ciera Payton, Patrice Lovely, Tyler Perry și Courtney Burrell. Filmul spune povestea Madeei și a găștii sale care călătoresc în statul Georgia unde, pe nepusă masă, trebuie să organizeze o înmormântare. Evenimentul ar putea scoate la iveală secrete de familie șocante. Ceea ce ar fi trebuit să fie o fericită reuniune de familie, evenimentul devine un coșmar comedic.

Zeroville

Filmul de comedie în regia lui James Franco îl are pe acesta în rolul principal alături de Megan Fox. Filmul spune poevstea lui Vikar, un tânăr cu probleme, marcat de o copilărie dificilă, care se mută la Hollywood spre finele anului 1960 și devine fascinat de lumea filmului. Producția este adaptarea romanului cu același nume, publicat în 2007 de Steve Erickson, ce aduce în discuție puterea supranaturală pe care filmele o au asupra privitorilor și felul în care acestea devin ca niște zei ca urmare a adorației manifestate de public..

Sursă foto: cinemagia.ro