Live acum
Prime Time 20:50Observator Special

Top 7 detalii neștiute despre cele mai iubite filme de Crăciun! Cum a fost torturat Jim Carrey pentru rolul de Grinch și ce film ar fi ascuns propagandă comunistă

Câteva dintre cele mai îndrăgite filme de Crăciun ascund câteva detalii mai puțin cunoscute, din culise. De exemplu, Jim Carrey a ăndurat tortură la propriu pentru a-l juca pe Grinch. 

Top 7 detalii neștiute despre cele mai iubite filme de Crăciun!

1. Jim Carrey a fost „torturat” în filmul „Cum a furat Grinch Crpciunul/ How The Grinch Stole Christmas”

Pentru actorul Jim Carrey nu a fost deloc ușor să joace în acest film. Ba chiar a avut nevoie de antrenamentul complet al CIA pentru rezistența la tortură. Motivul? A trebuit să îndure 8,5 ore de machiaj pe zi pentru a intra în personaj.

2. Actrița Natalie Wood credea în Moș Crăciun atunci când a filmat „ Miracle on 34th Street”

Actrița Natalie Wood avea doar opt ani atunci când a jucat în acest film de Crăciun. „Încă mai credeam oarecum în Moș Crăciun. Cred că aveam ușaore dubii, dar chiar am crezut că Edmund Gwenn era Moș Crăciun”, a spus ea, într-o biografie scrisă de Suzanne Finstad.

„Nu l-am văzut niciodată fără barbă, pentru că obișnuia să vină dimineața și să petreacă câteva ore pregătindu-se cu acea barbă minunată. Când terminam filmările și aveam o petrecere pe platou, vedeam un bărbat straniu, fără barbă, și pur și simplu nu înțelegeam ce se petrecea”, a mai spus ea.

3. Pentru rolul principal din filmul „Elf”, Will Ferrell a avut concurență serioasă

Rolul principal din filmul „Elf”, interpretat de Will Ferrell, ar fi putut fi interpretat de un alt actor: Jim Carrey. Însă, pentru că producția acestui film a durat 10 ani ca să se realizeze, starul s-a ocupat de alte roluri, lăsându-l pe Will Ferrell să joace personajul.

4. FBI a avut o problemă cu filmul „O viață minunată/ It's a Wonderful Life”

FBI nu a considerat că filmul „O viață minunată” a fost atât de minunat. În 1947, a transmis că acest film reprezintă, de fapt, „inflitrarea comunismului în industria cinematografică”.

De ce? Pentru că a încercat „să discretiteze bancherii, prezentându-l pe Lionel Barrymore asemănător lui Scrooge, astfel încât să fie cel mai detestat personaj”.

5. În „Singur acasă/ Home Alone” ar fi trebuit să fie folosită o tarantulă falsă, dar regizorul s-a răzgândit

Tarantula care a apărut pe fața lui Daniel Stern în „Singur acasă” a fost reală și a avut numele „Barry”. Inițial, ar fi trebuit să fie folosită o tarantulă falsă, dar regizorul filmului s-a răzgândit. Daniel Stern nu și-a mimat țipătul din scena cu tarantula pe față.

6. În „Elf”, Will Ferrell și un cameraman au „alergat oameni” pe stradă

În filmul „Elf”, Will Ferrell și un cameraman au alergat pe străzi în New York în ultima zi de filmări și au abordat oameni la întâmplare, pentru secvența în care Buddy descoperă orașul.

7. O gafă, în filmul „Cine este Moș Crăciun?/ The Santa Clause ”

O glumă spusă de actorul Tim Allen în acest film a iscat o controversă. Protagonistul a făcut o referire la o linie telefonică pentru adulți. Câteva persoane ar fi apelat numărul și s-ar fi făcut datori cu sute de dolari.

Recomandari