Live acumAcces Direct
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Top Gun: Maverick - ”Scrisoarea de dragoste” a lui Tom Cruise pentru aviație |Trailer

Tom Cruise revine în Top Gun 2, după mai bine de 30 de ani. Trailerul filmului Top Gun: Maverick s-a lansat joi, 18 iulie 2019. Pentru starul din ”Misiune Imposibilă”, continuarea Top Gun, din 1986, este o ”scrisoare de dragoste pentru aviație” și un ”moment așteptat 34 ani”. Ce aduce nou ”Top Gun: Maverick”, trailer, distribuție, data de lansare

Tom Cruise revine în Top Gun 2, după mai bine de 30 de ani. Trailerul filmului Top Gun: Maverick s-a lansat joi, 18 iulie 2019. Pentru starul din ”Misiune Imposibilă”, continuarea Top Gun, lansat în 1986, este o ”scrisoare de dragoste pentru aviație” și un ”moment așteptat 34 ani”. Ce aduce nou ”Top Gun: Maverick”: trailer, distribuție, data de lansare

Trailer Top Gun 2 a fost lansat joi, 18 iulie 2019, la festivalul Comic-Con din San Diego, SUA ]n prezența lui Tom Cruise. La doar o zi de la lansare pe YouTube, trailerul ”Top Gun: Maverick” a strâns 2.228.584 de vizionări și aproximativ 4000 de comentarii. Reacțiile pozitive ale fanilor lui Tom Cruise nu au întârziat să apară nici pe pagina de Facebook a starului în vârstă de 57 de ani, pentru care continuarea lui Top Gun, după aproximativ 34 de ani, este un vis împlinit ”Am așteptat atât! Top Gun, anul viitor! Mi-ar plăcea să văd vechiul F-14 din nou!” sau ”Am intrat la școala de aviație datorită lui Top Gun!” sunt doar câteva dintre afirmațiile internauților pe Facebook.

Top Gun: Maverick - data lansare, distribuție, afiș

Top Gun: Maverick, continuarea filmului ”Top Gun”, lansat în 1986 și regizat de Tony Scott, are primul trailer oficial pe YouTube. Adrenalina celei mai importante pelicule ale anilor 80 se va resimți din nou în 26 iunie 2020, atunci când este prevăzuta data de lansare.

Tom Cruise sau Pete Mitchell, cu numele de cod Maverick, revine la manșa avionului. Pilotul refuză să se retragă din activitate, deși nu reușește să fie avansat în grad. Din distribuția filmului Top Gun: Maverick fac parte Tom Cruise, Val Kilmer, Miles Teller, Jennifer Connelly Glen Powell și Ed Harris. În plus, legendarul compozitor german Harold Faltermeyer, care a lucrat la memorabila coloană sonoră a peliculei originale, face parte de asemenea din echipa de producţie.

Paramount Pictures - compania care produce pelicula Top Gun 2 a prezentat, de asemenea, primul poster oficial al filmului, afișându-l pe Tom Cruise cu celebra jachetă de pilot. Producător filmului este Jerry Bruckheimer - care a produs şi filmul original, regizat de Tony Scott, decedat în 2012 -, alături de David Ellison şi Tom Cruise.

Ce aduce nou Top Gun 2 - detalii de culise

Într-un interviu recent, actorul american Jon Hamm, care face parte din distribuție, a dezvăluit detalii de culise inedite despre ce aduce nou Top Gun 2. Potrivit acestuia, cinefilii trebuie să se aștepte la o experiență vizuală inegalabilă dată fiind tehnologia ”nemaivăzută până acum”. ”Filmăm în 6 K. Este o rezoluție înaltă (n.red HD). Va fi foarte interesant de văzut. Povestea este dusă în mai multe direcții, iar pentru fanii noi va ceva foarte cool. Am văzut câteva secvențe, e ceva ireal!”

Jon Hamm, Tom Cruise și Ed Harris - distribuție ”Top Gun 2”

De altfel, încă din 31 mai 2018, Tom Cruise a publicat pe Twitter, o imagine de pe platouri, din prima zi de filmări. În imagine, starul hollywoodian îmbrăcase din nou haina de zbor a lui Maverick, cu mesajul mesajul ”Feel the need”, ”simte schimbarea”, ca un preambul al surprizei pentru care actorul spune că a așteptat nu mai puțin de 34 de ani.

”Am fost întrebat de foarte multe ori. Am călătorit peste tot prin lume, iar oamenii mă tot întrebau când va fi un nou Top Gun” a povestit starul, la lansarea primului trailer.”Au avut răbdare cu mine 34 de ani și am simțit că este responsabilitatea mea să le îndeplinesc această dorință. Top Gun 2 este scrisoarea mea de dragoste către aviație!”

Tom Cruise și Val Kilmer, din nou rivali în Top Gun 2

În ”Top Gun: Maverick”, film ce va fi lansat în vara anului 2020, Pete ”Meverick” Mitchell îl va întâlni din nou pe adversarul său - Tom ”Iceman” Kazansky, intrepretat de Val Kilmer, în același ton de rivalitate, iar actorul Whiplash Miles Teller va interpreta rolul fiului fostului tovarăș al lui Maverick, Goose, interpretat în primul Top Gun de Anthony Edwards. De altfel, Teller a fost văzut pe ploaturi de filmare alături de Tom Cruise încă din decembrie 2018. Impresionant este faptul că look-ul lui Teller este inspirat după cel pe care Edwards îl avea în anii 80.

Val Kilmer și Tom Cruise, în Top Gun, 1986​

Nici stilul de zbor al lui Maverick nu s-a schimbat prea mult, deși au trecut mai bine de 30 de ani, iar tehnologia a avansat: Pete Mitchell a rămas acelalși pilot cu un stil de zbor iresponsabil și periculos.

Top Gun Maverick Trailer Video

”Sfârșitul e inevitabil, Maverick! ”Poate că așa e! Dar nu astăzi!”

Top Gun: Maverick Trailer, proaspăt lansat, îl dezvăluie pe Pete drept un pilot de război și instructor de zbor al școlii de aviație Top Gun. Vasta lui experiență l-ar fi putut aduce la gradul de Amiral cu două stele, doar că el n-a mai depășit gradul de căpitan. Cam îmbătrânit, ce-i drept, dar același Maverick care nu bate niciodată în retragere.

Pentru filmările la Top Gun: Maverick s-a colaborat cu Armata Statelor Unite, ceea ce a făcut ca scenele să fie ”reale”, așa cum le-a caracterizat Tom Cruise, pentru care Top Gun 2 este ”scrisoare de dragoste pentru aviație!”

Citește și:

Cum arată, acum, marea iubire a lui Tom Cruise din "Top Gun". La 30 de ani de la încheierea filmărilor, este de nerecunoscut!

”Născut pe 4 iulie”. Tom Cruise: ”Am vrut să mă injectez pentru a fi paralizat două zile. Mi-au zis că sunt dement!”

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro