Căutare Live

Top seriale din 2020 pe care trebuie neaparat sa le vezi dacă nu ai facut-o deja

Topul celor mai bune seriale din 2020 include cele mai așteptate și frumoase serii ale acestui an, fie că este vorba de serialele de dragoste, de comedie, acțiune sau horror.

Top seriale din 2020 pe care trebuie neaparat sa le vezi dacă nu ai facut-o deja

Topul celor mai bune seriale ale anului 2020 include producții de succes care au fost lansate pe Netflix sau HBO. Tot din acest top fac parte și două dintre serialele AntenaPlay, "Valkyrien" și sezonul 2 al serialului "Sacrificiul" au fost așteptate cu nerăbdare în acest an.

Top cele mai bune seriale din 2020

Lucifer (sezonul 5 - Netflix)

Este unul dintre cele mai vizionate și îndrăgite seriale din 2016 până în prezent. Finanul sezonului 4 din Lucifer nu a fost cel pe care fanii îl așteptau, iar anul 2020 a venit cu o surpriză pentru ei în ceea ce privește firul roșu al poveștii. Narațiunea se învârte în jurul personajului principal, Lucifer Morningstar care este intepretat de actorul Tom Ellis. Serialul se bazează pe amuzantele și dramaticile întâmplări ale diavolului, care abandonează Iadul pentru a deveni consultat al Departamentului de Poliție din Los Angeles.

În sezonul 5 se schimbă puțin lucrurile. Lucifer se întoarce în Iad pentru a controla haosul de acolo, iar dragostea dintre el și detectivul Chloe Decker nu o să moară niciodată. Acest sezon va ține în suspans toți fanii.

Ordinul secret (sezonul 2 - Netflix)

Un alt serial care a bucurat sufletul a mii de telespectatori Netflix. Este un unul dintre cele mai apreciate seriale de către tineri, deoarece combină drama și SF-ul cu horror. Povestea debutează cu un tânăr student care vrea să-și răzbune mama moartă într-un subit accident. Lucrurile i-au o întorsătură neașteptată, iar tânărul intră într-un ordin secret şi aterizează în mijlocul unui război sălbatic între vârcolaci şi vrăjitori ai magiei negre.

Sacrificiul (sezonul 2 - AntenaPlay)

Prima parte a serialului "Sacrificiul" a surprins plăcut telespectatorii Antena 1. Producătorii au ales să facă o mare surpriză oamenilor și să lanseze cel de-al doilea sezon în 2020. Povestea Ioanei și a lui Andrei merge mai departe, însă apar tot felul de evenimente neplăcute în viața celor doi.

”Sacrificiul este un serial foarte ofertant pentru un scenarist, pentru că e o frescă a societăţii româneşti contemporane, cu adânci rădăcini din trecutul nostru de acum 55 de ani. Sunt multe poveşti care se împletesc, multe personaje care descoperă secrete şi brusc se trezesc într-o altă viaţă”, declară Simona Macovei, scenarista serialului.

Emily în Paris ( sezon 1 - Netflix)

Este un serial dramă-comedie foarte savuros. A avut premierea pe Netflix pe 2 octombrie anul acesta și a avut un mare succes. Povestea începe cu o Emily Cooper, o directoare de marketing din Chicago care primește job-ul mult visat la Paris, însă trebuie să facă multe sacrificii și să găsească un echilibru între muncă, prieteni și dragoste.

Orfanii unei națiuni (AntenaPlay)

Orfanii unei națiuni este un serial cu premierea anul acesta pe AntenaPlay. Acest serial scoate în evidență poveștile refugiaților și imigranților care și-au părăsit țara din diverse motive. O tânără din Siria acceptă să se căsătorească cu un șeic puternic în schimbul banilor pentru a-și putea ajuta fratele aflat în suferință. Insa, cand fratele sau moare, tânăra încearcă să dispara pentru a începe o nouă viață.

I Know This Much Is True ( HBO)

Serialul are doar un sezon și se bazează pe romanul cu același nume din 1998 de Wally Lamb. Povestea se conturează asupra personajelor principale, gemenii Dominick şi Thomas Birdsey care întâmpină evenimente nefericite și trebuie să învețe din trădare, iertare și sacrificiu. Serialul îl prezintă pe Dominick, care încearcă să-și salveze fratele după ce a fost internat, dar începe să descopere încet istoria tragică a familiei lui.

Lecții karmice pentru fiecare zodie. Ce semne îți transmit astrele
Experiențele anilor anteriori vin ca lecții karmice pentru fiecare zodie. Acestea trebuie...
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022 spune că nativii din zodiac au parte de un început de...
Parteneri
Lasagna cu legume. O rețetă mai simplă și mai sănătoasă
Catine.ro
Ultimele știri
x