Transformare spectaculoasă pentru Denver din La Casa de Papel. Cum va arăta Jaime Llorente în următorul său film

În Casa de Papel a făcut furori, iar toate fanele au fost înnebunite după el, chiar dacă râsul lui era adesea enervant. Denver a cucerit fanii serialului încă din primele episoade, dar se pare că abia s-a dezlănțuit.

Jaime Llorente, imagini din La Casa de Papel

Instagram

Jaime Llorente filmează mai nou pentru "El Cid", un proiect despre care spune chiar el că s-a lucrat mult, s-a lucrat cu pasiune, dar s-au făcut și multe sacrificii.

Jaime interpretează în "El Cid" rolul lui Rodrigo Diaz de Vivar. Noul serial este inspirat din poveștile medievale. Actorul a publicat pe contul de Instagram o mulțime de imagini de la filmări, iar cei care îl urmăresc pe rețelele de socializare abia așteaptă să îl vadă în noul rol."De abia așteptăm, prietene!", "Bravo. Abia aștept să te văd în noul rol", "Să vină cât mai repede", "Dar în ce te-ai băgat?", sunt numai câteva dintre comentariile fanilor la postarea lui Jaime.

Legenda Cidului este o tragedie scrisă de Pierre Corneille, care se referă la luptele spaniolilor cu maurii. Este o operă în care centrul creației este ființa umană. Eroii din această piesă nu mai sunt victime ale zeilor, ei sunt capabili să ia decizii, se bazează mult pe sentimentul onoarei și al datoriei.

Pentru personajul principal, interpretat se pare de Jaime, sentimentul onoarei este mai presus decât cel al iubirii.

Încă nu s-a anunțat data lansării mini-seriei, dar Jaime este cu siguranță așteptat de fani să reapară pe micul ecran.

Machiaje de Halloween. Cum să te deghizezi la tine acasă
Halloweenul a prins din ce în ce mai multă popularitate la noi în țară. Deși este o...
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021. Berbecii trebuie să fie sinceri cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021 îi sfătuiește pe nativii din zodiac să nu se...
Parteneri
Tartă cu dovleac copt și nuci. Desertul parfumat al toamnei
Unul dintre cele mai simple, delicioase și aromate deserturi de toamnă este rețeta de tartă cu dovleac copt și nuci. Crusta crocantă din aluat fraged umplută cu o cremă de dovleac copt și un decor frumos din nuci cu semințe de dovleac, transformă acest desert într-un spectacol de toamnă minunat.
Catine.ro
Ultimele știri