Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Transformare spectaculoasă pentru Denver din La Casa de Papel. Cum va arăta Jaime Llorente în următorul său film

În Casa de Papel a făcut furori, iar toate fanele au fost înnebunite după el, chiar dacă râsul lui era adesea enervant. Denver a cucerit fanii serialului încă din primele episoade, dar se pare că abia s-a dezlănțuit.

Jaime Llorente, imagini din La Casa de Papel

Instagram

Jaime Llorente filmează mai nou pentru "El Cid", un proiect despre care spune chiar el că s-a lucrat mult, s-a lucrat cu pasiune, dar s-au făcut și multe sacrificii.

Jaime interpretează în "El Cid" rolul lui Rodrigo Diaz de Vivar. Noul serial este inspirat din poveștile medievale. Actorul a publicat pe contul de Instagram o mulțime de imagini de la filmări, iar cei care îl urmăresc pe rețelele de socializare abia așteaptă să îl vadă în noul rol."De abia așteptăm, prietene!", "Bravo. Abia aștept să te văd în noul rol", "Să vină cât mai repede", "Dar în ce te-ai băgat?", sunt numai câteva dintre comentariile fanilor la postarea lui Jaime.

Legenda Cidului este o tragedie scrisă de Pierre Corneille, care se referă la luptele spaniolilor cu maurii. Este o operă în care centrul creației este ființa umană. Eroii din această piesă nu mai sunt victime ale zeilor, ei sunt capabili să ia decizii, se bazează mult pe sentimentul onoarei și al datoriei.

Pentru personajul principal, interpretat se pare de Jaime, sentimentul onoarei este mai presus decât cel al iubirii.

Încă nu s-a anunțat data lansării mini-seriei, dar Jaime este cu siguranță așteptat de fani să reapară pe micul ecran.

Recomandari