Căutare Live

Trump a criticat Academia americană de film pentru că a premiat cu Oscar un film sud-coreean. Distribuitorul: E de înţeles. El nu ştie să citească

Preşedintele american Donald Trump a criticat Academia americană de film, la un miting organizat în Colorado, pentru că a premiat un film sud-coreean, „Parasite”, cu Oscar. În replică, distribuitorul american al filmului, Neon, a scris pe Twitter că înţelege reacţia liderului american la filmul subtitrat, pentru că el nu ştie să citească.

Joi, la mitingul din Colorado, Trump a spus: „Cât de prost au ieşit Oscarurile anul acesta? Aţi văzut?”. Aclamat de public, el a continuat: „Câştigătorul e... un film din Coreea de Sud! Despre ce dracu a fost vorba? Avem destule probleme comerciale cu Coreea de Sud. Peste asta, le-au dat premiul pentru cel mai bun film al anului? A fost bun? Nu ştiu. Să avem «Pe aripile vântului». Putem să readucem «Pe aripile vântului», vă rog?”

El a repetat: „Atât de multe filme minunate... câştigătorul e din Coreea de Sud! Credeam că este cel mai bun film străin, corect? Cel mai bun film străin. S-a mai întâmplat vreodată?”

Anul acesta, „Parasite” a scris istorie. Lungmetrajului lui Bong Joon-ho a devenit prima producţie vorbită într-o limbă străină care câştigă trofeul pentru cel mai bun film la gala Oscar. El s-a impus şi la categoriile „cel mai bun lungmetraj internaţional”, „cea mai bună regie” şi „cel mai bun scenariu original”.

Neon, compania care distribuie pe plan nord-american „Parasite”, a replicat pe Twitter: „Este de înţeles. El nu poate citi”.

Donald Trump l-a criticat şi pe actorul Brad Pitt, care a făcut referire în discursul lui de mulţumire la procesul pentru destituirea preşedintelui. Trump a spus că nu a fost „niciodată un fan” al lui Pitt: „S-a ridicat şi a spus mici declaraţii de deştept. Este un mic înţelept”.

În timpul galei Oscar, Brad Pitt a spus: „Mi-au spus că am doar 45 de secunde pe scenă, ceea ce este cu 45 de secunde mai mult decât Senatul i-a dat lui John Bolton săptămâna asta. Mă gândesc că poate Quentin (Tarantino, n.r.) va face un film despre asta - în final, adulţii fac ce trebuie”.

Sursa : news.ro

Festivalul de Film de la Berlin #70 debutează joi - Trei filme româneşti în competiţii... Goldie Hawn, Bette Midler şi Diane Keaton, împreună în film după 24 de ani...
Zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Nativii care își găsesc liniștea sufletească
Aici ai lista cu zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Trei semne zodiacale...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2022 vine cu vești bune pentru nativii Leu. Astrele spun că...
Parteneri
Lipii grecești pentru gyros. Lipii pufoase preparate pe plită sau la tigaie
Catine.ro
Ultimele știri
x