Ultimul film al lui Sylvester Stallone, în atenția unei lumi întregi! Un român, alături de celebrul actor în „Creed 2”!

Boxerul român Florian Munteanu va juca alături de Sylvester Stallone în „Creed 2”, regizat de Steven Caple Jr., film care urmează să fie în luna noiembrie a acestui an.

Boxerul român Florian Munteanu va juca alături de Sylvester Stallone în „Creed 2”, regizat de Steven Caple Jr., film care urmează să fie în luna noiembrie a acestui an.

Potrivit Variety, Munteanu va juca rolul fiului lui Ivan Drago (Dolph Lundgren). Din distribuţie mai fac parte Tessa Thompson şi Michael B. Jordan. „Creed 2” va reprezenta debutul actoricesc al lui Florian Munteanu, în vârstă de 27 de ani.

Producţia filmului va începe în primăvară, iar detalii despre intrigă nu au fost încă făcute publice. Scenariul original a fost scris de Sylvester Stallone şi Cheo Hodari Coker şi are la bază personajele din lungmetrajele francizei „Rocky”. Filmul este produs de Irwin Winkler, Charles Winkler, William Chartoff, David Winkler şi Kevin King-Templeton. Jordan şi Guy Riedel vor fi producători executivi.

Data de lansare a filmului este 21 noiembrie 2018.

„Creed” (2015), regizat de Ryan Coogler, a generat încasări de 110 milioane de dolari, în Statele Unite, şi de 173,5 milioane de dolari, la nivel global. Pelicula i-a adus lui Stallone o nominalizare la categoria „cel mai bun actor într-un rol secundar” a premiilor Oscar.

Florian "Big Nasty" Munteanu s-a născut în Germania, la Munchen, din părinţi români. În afara practicării boxului, Munteanu este instructor de fitness şi are un contract cu producătorul american de echipament sportiv Under Armor.

Culorile sezonului de primăvară-vară 2022. Care sunt datele oferite de raportul Institutului Pantone Fashion Color Trend
Culorile sezonului de primăvară-vară 2022 au fost dezvăluite de prestigiosul raport al...
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2021. Balanțele au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2021 spune că nativii din zodia Balanțelor au nevoie de o...
Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri