Un cuplu mortal! Sylvester Stallone și superba Sharon Stone fac echipă bună în ”Specialistul”! 20:30, la Antena 1!

Un film de acţiune reușit, presărat cu nişte găselniţe interesante din domeniul explozibililor, la care se adaugă doi actori de seamă în cinematografia mondială, reprezită planul tău din această seară, de la 20:30, la Antena 1. Sylvester Stallone și superba Sharon Stone îți dau întâlnire în ”Specialistul”!

Un film de acţiune reușit, presărat cu nişte găselniţe interesante din domeniul explozibililor, la care se adaugă doi actori de seamă în cinematografia mondială, reprezită planul tău din această seară, de la 20:30, la Antena 1.

Sylvester Stallone și superba Sharon Stone îți dau întâlnire în ”Specialistul”!

Sinospsis:

Ray Quick (Sylvester Stallone) este un fost expert în bombe şi explozibili ai CIA. El lucrează acum pe cont propriu la Miami, îndeplinind o serie de misiuni delicate, dar foarte bine plătite. May Munro (Sharon Stone) îl angajează pentru a-i distruge pe cei care i-au ucis părinţii când era mică. După ce o parte din asasini cad victime bombelor lui Quick, acesta este interceptat de body-guard-ul unuia dintre cei rămaşi nelichidati. Body-guard-ul este un fost camarad de arme al lui Quick care, în momentul în care îşi identifica inamicul, declanşează un periculos joc de-a şoarecele şi pisica.

Sursa: cinemagia.ro

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri