Căutare Live

Un serial filmat in Romania, pe lista nominalizarilor la Premiile Emmy

Cetatea filmului isi premiaza duminica cele mai bune seriale. E seara Oscarurilor din televiziune, premiile Emmy. Romanii au toate motivele sa aiba propriul favorit: un serial filmat la noi in tara, cu Kevin Costner in rolul principal. Iar pe lista nominalizatilor la Emmy sunt si trei romani.

Serialul Mad Men ar putea deveni cea mai premiata drama din istoria televiziunii americane. A primit trofeul la fiecare editie Emmy din ultimii 4 ani. Maine seara insa, are un concurent cu mari sanse de castig: Downtown Abbey, desemnat anul trecut cel mai bun mini-serial si trecut anul acesta la categoria serial de drama.

La categoria cel mai buna mini-serial concureaza si un film turnat in Romania, Hatfields and McCoys, cu Kevin Costner in rolul principal. Mai mult, trei romani care au lucrat la acest film sunt nominalizati la cate un premiu: Serban Porupca, pentru cea mai buna regie artistica pentru o miniserie, Adina Bucur, pentru cele mai bune costume si Dragos Stanomir, pentru cel mai bun mixaj de sunet.

La categoria serial de comedie, favorita este productia A Modern family, care ar obtine al treilea premiu Emmy. Cea mai buna actrita ar putea deveni Julia Louis Dreyfus, pentru rolul de vicepresedinte al Statelor Unite din serialul V.P.

Alec Baldwin are prima sansa la premiul pentru cel mai bun actor de comedie, in timp ce Jon Hamm e favorit la categoria drama. Colega sa din Mad Men, Elizabeth Moss, este nominalizat din nou pentru cea mai buna actrita intr-un serial de drama, dar o are drept adversara pe Claire Danes, care joaca rolul unei agente CIA in serialul Homeland.

FOTO: Hepta

Trailer nou pentru "The Hobbit: An Unexpected Journey". Vezi prin ce aventuri vor trece hobbitii!... Miniseria "Hatfields & McCoys”, filmata in Romania, a castigat doua premii Emmy. Vezi care au fost ceilalti cas...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri