Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Un spinoff al serialului „Gossip Girl”, în pregătire la HBO Max

Un spinoff al serialului „Gossip Girl” este în pregătire la HBO Max, viitoarea platformă de streaming a WarnerMedia, potrivit Reuters.

Un spinoff al serialului „Gossip Girl” este în pregătire la HBO Max, viitoarea platformă de streaming a WarnerMedia, potrivit Reuters.

Devenit un fenomen, „Gossip Girl” (2007 - 2012) i-a avut în distribuţie pe Blake Lively, Penn Badgely, Chace Crawford şi Leighton Meester.

Nu au fost oferite detalii legat de actorii care vor juca în noul serial şi nici dacă va reveni vreun nume din cel original.

HBO Max a transmis că au fost comandate 10 episoade, iar acţiunea va fi plasată la 8 ani după ce „Gossip Girl” s-a încheiat. În prim plan, o nouă generaţie de tineri de la o şcoală privată. Serialul va explora cât de mult s-a schimbat social media şi peisajul New York-ului în ultimii ani.

„Gossip Girl” a avut şase sezoane şi a fost difuzat de reţeaua CW. A fost unul dintre cele mai populare seriale de televiziune, cu 18 premii Teen Choice.

HBO Max va oferi în exclusivitate serialul „Friends”, în prezent, al doilea cel mai urmărit pe Netflix.

Noua platformă a WarnerMedia va fi lansată în primăvara anului viitor şi va avea conţinut original, dar şi programe HBO, TBS şi filme Warner Bros.

Sursa : news.ro