Cum să iei universul Game of Thrones la tine acasă

 

Deși seria Game of Thrones s-a terminat, isteria ce a fost produsă de acest serial și-a lăsat o amprentă destul de mare în istoria televiziunii. Ultimul episod, cel de-al 73-lea, a doborât recordul de audiență al postului ce a găzduit serialul timp de 8 ani. 19,3 milioane de americani au urmărit cu sufletul la gură finalul serialului GOT, show tv fantasy de inspirație medievală.

Povestea Game of Thrones

Autorul R.R. Martin era deja un autor cunoscut încă dinainte de a scrie A song of Ice and Fire/Un cântec de gheață și foc, roman ce avea să devină un real succes și care a contribuit semnificativ la apariția seriei Game Of Thrones.

Cel mai îndrăgit serial

Atât criticii de film cât și telespectatorii au îndrăgit seria Urzeala Tronurilor încă de la primul episod și au transformat acest serial într-un adevărat fenomen cultural. Fraze precum “Winter is coming” sau “I’n not going to stop de wheel, i’m going to break the wheel!” sunt doar câteva dintre replicile ce au făcut furori și care au fost introduse în limbajul uzual al fanilor.

Fun fact: Via Reddit am găsit acest  infografic foarte interesant despre timpul pe care personajele l-au petrecut pe micile ecrane.

Got, serialul imprevizibil care te ține cu “sufletul la gură”, este considerat epic datorită felului în care a fost redată povestea, a scenariului, a personajelor și nu în ultimul rând al efectelor speciale.

Got: ultimul sezon

Ultimul sezon a fost foarte discutat și a stârnit reacții de tot felul în rândul fanilor care sunt de părere că ultimele episoade puteau fi executate mai bine.

Dacă te numeri printre iubitorii serialului Game of Thrones află că pe Lajumate.ro găsești accesorii și nu numai, toate cu tematica Urzeala Tronurilor. Aici găsești huse pentru telefon,  întreaga colecție de carți GOT, brelocuri cu Jon Snow, dar și foarte multe alte obiecte care te vor face să te simți ca un personaj din serialul tău preferat.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI