Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Urmareste luni de la 20:20, "Ghinionistul"! Gaseste indiciul, adauga-l pe filme.a1.ro si poti castiga o excursie cu familia la Varna

Timp de secole, golful a fost un sport al gentlemanilor. Un joc cu traditie, un joc in care eticheta si sportivitatea au un rol aparte. Dar acum totul se va schimba.

Happy Gilmore este un individ care a visat toata viata sa devina jucator de hochei. Visul nu i s-a implinit insa pentru ca nu stia sa patineze. Happy va descoperi insa ca loviturile atat de mult exersate pot avea rezultate nebanuite in alt sport.

Chiar daca stilul sau de joc nu seamana cu nimic din ceea ce cunosc pasionatii golfului, Happy se inscrie in turneul profesionistilor. Numai ca, fiind un tip din clasa muncitorilor, comportamentul si temperamentul lui Harry nu prea au ce cauta pe gazon, revoltandu-i pe specialisti. Mai mult, Harry aduce cu el o gramada de suporteri care nu au habar (si nici nu-i intereseaza) regulile nescrise ale golfului, ceea ce aproape ca-i aduce neobisnuitului jucator excluderea din turneu.

Harry este insa ajutat de Virginia, ofiterul pentru relatiile cu publicul al turneului, care fusese foarte impresionata afland ca tanarul a intrat in competitie doar pentru a face rost de bani pentru a-si ajuta bunica. Iar pentru a-si atinge obiectivul, Harry trebuie sa-si schimbe putin stilul, ceea ce nu-i stirbeste insa din haz.

Urmareste filmul “Ghinionistul” luni, 16 iulie, ora 20:20, pe Antena 1, afla indiciul si pune-l in siteul filme.a1.ro pentru a intra in cursa pentru a castiga o supervacanta la Varna pentru tine si familia ta!

Recomandari