Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Urmareste marti, de la 20:20, "Lovitura de gratie"! Gaseste indiciul, adauga-l pe filme.a1.ro si poti castiga o excursie cu familia la Varna

Un ofiter de politie, cu un trecut dureros, se intoarce acasa pentru a ajuta FBI-ul  sa urmareasca si sa prinda un asasin crud, dar genial.

Lion este un asasin formidabil, inteligent, priceput, si crud. In Albuquerque, el l-a adus detectivul de politie Tom Armstrong intr-o stare de durere vecina cu nebunia.

Cativa ani mai tarziu, Armstrong, care traieste singur in Mexic, este solicitat sa ajute FBI-ul, care crede ca are o pista pentru a-l putea prinde pe Lion. In Albuquerque, criminalul mai are inca afaceri neterminate si isi urmareste in continuare obiectivele necurate, aflandu-se de fiecare data cu un pas inaintea FBI-ului si a Politiei.

Pentru Tom Armstrong e personal. Oare poate el sa revina in SUA pentru a-l gasi pe ticalos sau va ramane in Mexic si se va ineca in continuare in durere?

Urmareste filmul “Lovitura de gratie” marti, 17 iulie, ora 20:20, pe Antena 1, afla indiciul si pune-l in siteul filme.a1.ro pentru a intra in cursa pentru a castiga o supervacanta la Varna pentru tine si familia ta!

Recomandari