Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Animatie: Neinfricata Mulan (SUA 1998)

Urmareste marti, de la 20:20, "Moarte instantanee"! Gaseste indiciul, adauga-l pe filme.a1.ro si poti castiga o excursie cu familia la Varna

Darren McCord isi propune sa faca o surpriza celor doi copii ai sai si ii duce sa urmareasca live, de pe Stadionul National din Chicago, finala la hochei pe gheata. Peste 17. 000 de suporteri, printre care se numara si vicepresedintele SUA, sunt captivati de frumusetea si importanta celui de-al saptea joc din Finalele Cupei Stanley.

Lucrul pe care Darren nu l-a aflat este ca arena sportiva a fost invadata de teroristi periculosi care, pentru a atrage atentia unei lumi intregi, l-au rapit pe vicepresedintele Statelor Unite, alaturi de alti oameni importanti. Pentru a-i elibera, teroristii vor sa primeasca cateva milioane bune de dolari. Situatia pare scapata de sub control, nimeni nu poate interveni deoarece pericolul ca vicepresedintele sa fie omorat este prea mare pentru ca statul sa riste.

Exista insa o cale si un om care poate salva situatia, unul singur, si acesta este Darren. El este un inspector care a hotarat sa demisioneze din cauza unui tragedii in care el a intervenit, esuand sa salveze viata unui copil nevinovat. Atunci si-a jurat ca nu va mai incerca niciodata sa intervina intr-o situatie dificila, mai ales daca ar depinde de el viata unor oameni nevinovati. Dupa ce meciul a inceput, teroristii anunta ca vor arunca in aer stadionul la sfarsitul meciului, condamnandu-i la moarte pe toti cei 17 000 de fani ai sportului, prezenti la meci.

Din pacate, un fapt neprevazut il mobilizeaza pe Darren si il face sa riste totul pana si propria viata. Fiica sa mult iubita, Emily, pe care o adusese sa vada meciul, a fost rapita de teroristii periculosi. Motivat, ambitios si expert in artele martiale, Darren reuseste sa distruga raul si sa-si razbune esecul din trecut.

Urmareste filmul “Lovitura de gratie” marti, 24 iulie, ora 20:20, pe Antena 1, afla indiciul si pune-l in siteul filme.a1.ro pentru a intra in cursa pentru a castiga o supervacanta la Varna pentru tine si familia ta!

Recomandari