Live acumFilm: Transformers: Razboiul lor in lumea noastra
Prime Time 20:00iUmor

Urmareste sambata de la 20:20, "Politist de gradinita"! Gaseste indiciul, adauga-l pe filme.a1.ro si poti castiga o excursie cu familia la Varna

In acest thriller presarat din belsug cu situatii comice si care a avut aproape 100 de milioane de dolari incasari in prima saptamana a aparitiei sale in cinematografele americane, Arnold Schwarzenegger il intepreteaza pe John Kimble, un detectiv dur, capabil de orice pentru a-i prinde pe raufacatori.

El se afla pe punctul de a pune mana pe un traficant de droguri lipsit de scrupule, pe nume Cullen Crisp. Singura persoana care poate depune marturia menita sa-l puna definitiv in spatele gratiilor pe Crisp este chiar fosta sotie a acestuia. Problema e ca femeia a disparut fara urma, tot ce stie Kimble fiind numele unei gradinite din Oregon pe care o urmeaza fiul ei de sase ani. Pentru ca lucrurile nu ies asa cum isi doreste, vajnicul detectiv se vede nevoit sa lucreze sub acoperire. In timp ce se zbate sa puna mana pe ticalos, Kimble isi gaseste timp si pentru o idila cu una dintre educatoarele de la gradinita, frumoasa Joyce jucata de Penelope Ann Miller.

Urmareste filmul "Politist de gradinita"sambata, 14 iulie, ora 20:20, pe Antena 1, afla indiciul si pune-l in siteul filme.a1.ro pentru a intra in cursa pentru a castiga o supervacanta la Varna pentru tine si familia ta!

Recomandari