Căutare Live

Următoarele două lungmetraje din franciza „John Wick”, cu Keanu Reeves, filmate simultan

Lionsgate a anunţat că următoarele două lungmetraje din franciza „John Wick”, cu Keanu Reeves în rol principal, vor fi filmate simultan, după ce producţia pentru al patrulea a fost suspendată din cauza pandemiei.

Jon Feltheimer, CEO al studiourilor, le-a vorbit joi analiştilor despre următoarele două lungmetraje din franciză. El a confirmat că „John Wick 5” este în lucru, potrivit The Hollywood Reporter.

„Suntem ocupaţi pregătind scenarii pentru următoarele două filme din franciza noastră de acţiune «John Wick», cu al patrulea programat să fie lansat în ultimul weekend din luna mai a anului 2022. Sperăm să filmăm «John Wick 4» şi «5» simultan, odată ce Keanu va deveni disponibil la începutul anului viitor”, a spus Feltheimer.

Filmarea lor simultan, ca unică producţie, are scopul de a reduce costurile şi de a câştiga timp.

„John Wick 4” trebuia să fie lansat pe 21 mai 2021, iar acum premiera este stabilită pentru 27 mai 2022.

În prezent, Reeves filmează „Matrix 4” în Berlin, după ce, la fel, producţia acestuia a fost oprită din cauza pandemiei.

Primele trei filme „John Wick” au generat încasări de peste 579 de milioane de dolari la nivel global.

Sursa: News.ro

Sony pregăteşte un sequel al serialului "Who’s the Boss?" cu Tony Danza şi Alyssa Milano... Ben Affleck va scrie şi regiza un film despre realizarea lungmetrajului „Chinatown”...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri