Căutare Live

Va aparea un film despre legenda lui Thor in format 3D

„Thor“ este filmul regizat de Kenneth Branagh, care va fi lansat in cinematografele din Romania la 6 mai 2011. Anthony Hopkins (foto) este Odin, Chris Hemsworth e Thor, iar Tom Hiddleston e Loki

Lungmetrajul in varianta 3D prezinta aventurile lui Thor, Zeu al naturii, dar si al fulgerelor si al razboiului in mitologia scandinava.

Aroganta si actiunile lui nesabuite reaprind un vechi razboi, iar ca pedeapsa este trimis pe Pamant sa traiasca printre oameni. Potrivit legendei, Thor detine cateva obiecte magice: o centura (Megingiord) care-i confera puterea divina cat timp o poarta si o pereche de manusi din fier pentru a folosi un ciocan magic numit Mjollnir („macinatorul").

Foto: brusimm.com

Citeste aici despre jocul video Thor

Va fi turnat un film despre Maria Callas... Easy A...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri