Vera Farmiga si Mark Strong vor avea rolurile principale in noul film al lui Nae Caranfil

„Closer to the Moon", noul film al lui Nae Caranfil, o drama a carei actiune se petrece in perioada comunista a Romaniei, ii va avea protagonisti pe Vera Farmiga, nominalizata anul trecut la Oscar pentru rolul din „Sus, in aer", si Mark Strong, cunoscut pentru rolurile din „Sherlock Holmes" si „RocknRolla", informeaza Mediafax.

Actorul britanic Mark Strong il va interpreta pe Max Rosenthal, un fost sef al unei unitati de investigatii a politiei bucurestene, care jefuieste o banca alaturi de cativa amici, asigurand trecatorii ca totul face parte dintr-un film. Ei sunt prinsi, judecati si condamnati la moarte, dar numai dupa ce reconstituie jaful pentru un film de propaganda.

Actrita americana Vera Farmiga o va interpreta pe fosta iubita a lui Max. Ea se intoarce de la Moscova, acolo unde si-a terminat studiile, tocmai cand are loc drama de la Bucuresti.

Producatorul filmului „Closer to the Moon" este Michael Fitzgerald, cel care a lucrat si la „The Pledge", „The Three Burials of Melquiades Estrada" si „In the Electric Mist".

De-a lungul carierei sale, Nae Caranfil a mai regizat filme precum „Asfalt Tango" (1995), „Filantropica" (2002) si „Restul e tacere" (2007).

Sursa: Antena3

Foto: Hepta

Ultimele știri