Live acum
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Vezi ce filme de dragoste sunt nominalizate la Oscar 2012!

Decernarea premiilor Oscar din acest an este asteptata cu nerabdare. Iata care sunt filmele de dragoste care se afla pe lista nominalizarilor la Premiile Academiei Americane de Film 2012.

1. The Artist - este favorit la Premiile Oscar din acest an, avand 10 nominalizari, printre care se numara cea pentru cel mai bun film, cel mai bun actor in rolul principal si cel mai bun regizor. The Artist, regizat de Michel Hazanavicius, este un film mut, alb-negru, a carui actiune se petrece in anii '20 si prezinta povestea de dragoste dintre un actor si o dansatoare.

2. Midnight in Paris - filmul lui Woody Allen a primit 4 nominalizari. Pelicula prezinta povestea unui scriitor care, aflandu-se la Paris cu logodnica, nu reuseste sa gaseasca inspiratie pentru romanul sau. Cateva intamplari fantastice ii schimba total viata.

3. Bridesmaides - este o comedie romantica care a primit 2 nominalizari la Oscar, pentru cel mai bun scenariu si cea mai buna actrita in rol secundar. Filmul este presarat cu momente amuzante, dar si emotionante.

4. Jane Eyre - este o adaptare a celebrului roman semnat de Charlotte Bronte. Filmul, regizat de Cary Fukunaga, a primit o nominalizare la Oscar pentru cele mai bune costume. Jane Eyre este o guvernanta care se indragosteste de tatal copiilor de care are grija. Povestea este foarte emotionanta si romantica.

5. W.E. - este un film regizat de Madoona care a primit o nominalizare la Oscar pentru cele mai bune costume. Filmul prezinta doua povesti de dragoste din epoci diferite.

Nu uita! Duminica, incepand cu orele 23:00, urmareste la Antena 1 filmul de Oscar Shakespeare in Love!

Recomandari